U zagrebačkoj Laubi održan je koncert "Za Massima - Mali krug velikih ljudi", posvećen neprežaljenom glazbeniku Massimu Saviću koji nas je napustio u prosincu 2022. godine.

Galerija Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić u štiklama brenda Public Desire +2 Public Desire (Asos), 15,50 EUR

Koncert je organizirala njegova supruga Eni Kondić u suradnji s diskografskom kućom Aquarius Records, a ujedno je i odabrala pjesme za izvođače koji su otpjevali Massimove hitove.

Nina Badrić i Sergej Četković na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić i Sergej Četković na koncertu posvećenom Massimu Saviću (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Među njima je bila i Nina Badrić koja je s Massimom Savićem 2004. godine snimila obradu pjesme "Stranac u noći" za njegov album "Vještina".

Za ovu prigodu Nina je odabrala decentan kožnati kombinezon u crnoj boji. Klasičan strukirani modeli ravnih nogavica kopča se gumbima i ukrašen je džepovima.

Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Nina je jednostavan kombinezon upotpunila efektnim štiklama. U svojoj kolekciji ima razne upečatljive modele, a ovaj put odabrala je narančaste slingback štikle napravljene od PVC-a.

Public Desire (Asos), 15,50 EUR Public Desire (Asos), 15,50 EUR (Foto: Asos)

Model brenda Public Desire pod nazivom "Infinity" dostupan je na Asosu i trenutno je na velikom sniženju te se prodaje za 15,50 eura.

Nina Badrić u štiklama brenda Public Desire Nina Badrić u štiklama brenda Public Desire (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Ove štikle prave su kradljivice pogleda ne samo zbog boje i materijala od kojeg su napravljene, nego i zahvaljujući potpeticama od čak 11,8 centimetara u kojima se Nina vješto kretala na pozornici.

Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Slatka haljina Nine Badrić sjajno se nadopunjuje s jednima od najpoželjnijih štikli na svijetu Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait Nina Badrić nosi sandale Azia s potpisom brenda Jimmy Choo Nina Badrić +2 Jimmy Choo Azia 95

Nina Badrić nosi božanstvene štikle u kojima bi svaka žena izgledala wow Nina Badrić Štikle modne kuće Aquazzura Nina Badrić u travnju ove godine +1 Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju