Nina Badrić uputila se u Beograd, gdje je u četvrtak navečer održala koncert u klubu BitefArtCafe. Bila je to još jedna večer za pamćenje, i za Ninu i za njezine obožavatelje, a sigurno će se pamtiti i stajling koji je pjevačica odabrala za taj nastup.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 3 Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 4 +3 Jennifer Lopez u uskom kombinezonu

Nina Badrić na svom Instagramu podijelila je video u kojem je pokazala u kakvom je atraktivnom outfitu nastupila u Beogradu. Pjevačica je odabrala odvažan stajling te je nosila dugački uski kombinezon smeđe boje, koji prianja uz tijelo.

Kombinezon je bez rukava i ima dolčevita kragnu te je nabran u gornjem dijelu, dok su donji dio uske nogavice u stilu čarapa. Dodatnu dozu atraktivnosti kombinezonu daju vidljive gaćice i svjetlucave šljokice. Scensku kombinaciju Nina je upotpunila crnim štiklama s visokom blok-petom i remenčićem oko gležnja, a u videu nosi i elegantnu pismo-torbu crne boje.

Pjevačica je svoju prekrasnu kratku kosu nosila zalizanu, a od nakita stavila je naušnice. Za koncert je preko kombinezona ipak odjenula sako.

Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 3 Nina Badrić za koncert je preko kombinezona nosila sako (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Za pamćenje... Hvala vam, napisala je Nina Badrić uz video u kojem u svom wow kombinezonu korača hodnikom. Obožavatelji su je zasuli komplimentima, a i ovoga puta usporedili su je s Jennifer Lopez, koja na svojim koncertima redovito nosi uske kombinezone. Oduševljeni Nininom pojavom, fanovi su napisali:

J.Lo može lagano u penziju.

Kraljice! Ako J.Lo može, možeš i ti! Koga briga! Izgledaš fantastično.

Jennifer Lopez u uskom kombinezonu Jennifer Lopez u uskom kombinezonu (Foto: Profimedia)

Duga haljina za isticanja figure koja Nini Badrić mrak stoji Nina Badrić Zuhair Murad smoking-haljina, 5100 eura Nina Badrić s kratkom kosom na Zlatnom studiju 2024. godine +0 Istu haljinu nosila je američka manekenka Jordyn Woods na Muradovoj reviji visoke mode u Parizu

Prije 12 godina: Izdanje Nine Badrić u trikou za generalnu probu Dore 2012. Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 6 Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 2 Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 8 +4 Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju