Pred nama je tjedan u kojem ćemo doznati tko će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, koji se u svibnju održava u švedskom gradu Malmöu. Na Dori koja se održava 22., 23. i 25. veljače predstavit će se 24 pjesme, a jednu od njih slušat ćemo i na najvećoj europskoj glazbenoj pozornici za nepuna tri mjeseca.

Galerija Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 6 Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 2 Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 8 +4 Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine

A prije točno 12 godina Nina Badrić na Dori 2012. premijerno je izvela pjesmu "Nebo", s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana. Zbog promjene pravila biranja predstavnika izvođača na Eurosongu te godine Nina je bila izabrana bez glasanja publike.

Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 2 Nina Badrić nosila je crni triko i preko njega svjetlucavi sako (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Dan prije Dore održana je i generalna proba na kojoj se Nina pojavila u crnom scenskom izdanju. Nosila je crni triko te preko njega svjetlucavi sako koji je s prednje strane kraći, a odostraga duži. Stajling za probu upotpunila je pomalo retro modelom crnih sandala s tankim remenčićem za kopčanje oko gležnja.

Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 7 Nina Badrić i Hari Varešanović na generalnoj probi za Doru 2012. godine (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Nina je na probi pokazala i svoju prirodnu ljepotu, njezino lice bilo je bez trunke šminke, a kosu je nosila svezanu u ležernu punđu.

Nina Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine - 5 Scensko izdanje Nine Badrić na generalnoj probi za Doru 2012. godine (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Lu Dedić: Izdanje s golim trbuhom i "zapetljanim" tenisicama za zagrebačku špicu Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 6 Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 4 Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 5 +3 Lu Dedić nosi tenisice modne kuće Balenciaga

Skratila kosu: Nova frizura Nine Badrić koja je oduševila obožavatelje Nina Badrić s kratkom kosom na Zlatnom studiju 2024. godine Nina Badrić na Melodijama Jadrana 2023. godine Nina Badrić na koncertu u Areni 2020. godine +5 Nina Badrić s dugom plavom kosom na reviji Roberta Severa 2016. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju