Glumica Katie Holmes 2016. godine publici je predstavila svoj dugometražni redateljski prvijenac "All We Had". Sada se nakon pet godina vraća režiji, a prvi put vidjet ćemo je u ulozi scenaristice.

Naime, napisala je scenarij za trenutačno neimenovanu ljubavnu dramu o dvoje stranaca u lošim vezama koji slučajno unajme isti stan u New Yorku.

Katie je režirala film u kojem ima glavnu žensku ulogu, a muška je pripala britanskom glumcu Jimu Sturgessu. Film je trenutačno u postprodukciji, a premijera se očekuje 2022. godine.

U međuvremenu Katie radi na drugim projektima, a fotografi su je ulovili na povratku sa snimanja jednog editorijala za modni magazin.

Slika nije dostupna Katie Holmes: Jesu li ovo jedine traperice koje ljeti nisu neudobne?

Mila Kunis 30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa

Temperature u New Yorku bile su poprilično visoke proteklih dana pa su prozračne ljetne kombinacije obvezne za šetnju Velikom Jabukom.

Katie je nosila jednostavan široki komplet sastavljen od hlača i košulje sa sitnim cvjetnim uzorkom, ali na nogama je umjesto klasične ljetne obuće imala mokasine.

Model koji je odabrala napravljen je od lakirane kože i zasigurno nije najudobniji odabir za vruće ljetne dane, pogotovo ako se nosi na golu nogu.

Cipele koje nosi Katie...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju