Hrvatski dizajner Ivica Skoko u ponedjeljak je modnom revijom u Hrvatskom narodnom kazalištu predstavio novu kolekciju, koju najbolje opisuju riječi drama, glamur i raskoš.

Galerija Nives Celzijus Nives Celzijus na reviji Ivice Skoke Nives Celzijus na reviji Ivice Skoke +1 Revija Ivice Skoke

Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom narodnom kazalištu, i da je kolekcija izazvala ovacije publike čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim. Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost, rekao je dizajner čije su modne kreacije donijele dašak haute couture mode.

Revija Ivice Skoke Revija Ivice Skoke (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Revija je okupila brojne poznate osobe, a jedna od njih bila je i Nives Celzijus, koja je na događanje stigla u dugoj poluprozirnoj zlatnoj haljini, ukrašenoj svjetlucavim kristalićima.

Nives Celzijus na reviji Ivice Skoke Nives Celzijus na reviji Ivice Skoke (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Gola haljina dugih rukava prati liniju tijela.

Od modnih detalja Nives je nosila viseće srebrne naušnice i srebrnu torbicu s resama, prekrivenu kristalićima.

Kada su u pitanju cipele, odlučila se za uvijek popularnu, nepogrešivu opciju. Radi se o bež salonkama, elegantnom modnom klasiku koji je uvijek dobar izbor.

Nives je kosu oblikovala u glamurozne valove.

Nives Celzijus: Efektna haljina koja naglašava figuru pješčanog sata Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 +0 Nives Celzijus

Koja vam je ljepša? Pogledajte i drugu divnu vjenčanicu Ane Gruice Uglešić Ana Gruica Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić +0 Vječanica Ivice Skoke u kojoj je Ana otplesala prvi ples

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju