Crni nokti nam obično nisu prvi izbor, ali uz malo kreativnosti, mogu izgledati uistinu zapanjujuće.

Crni lakovi za nokte Crni lakovi za nokte - 4 Crni lakovi za nokte - 3 Crni lakovi za nokte - 5 +1 Crni lakovi za nokte - 6

Kad nam dođu hladniji mjeseci u godini, obično biramo tamnije boje. Jesen se tako može preslikavati na našoj garderobi, modnim dodatcima, ali i noktima.

Crne manikure su posebne zato što se slažu sa svim bojama koje odjenemo i mogu biti umjetničko platno koje možemo oslikati raznim elegantnim detaljima.

Ova svestrana boja ne mora biti darkerska, a uz malo inspiracije može se prilagoditi svim stilovima. Također, ne moramo cijeli nokat obojiti u crno – možemo napraviti klasičnu francusku manikuru u crnoj boji koja uvijek prolazi, a super su opcija i popularni baby boom nokti s dodatkom crnog detalja.

Elegantnu crnu manikuru možemo napraviti tako da izgleda elegantno i sofisticirano. Bez obzira na to sviđa li nam se više visoki sjaj ili matirana varijanta, uz pokoju kreativnu ideju možemo razbiti monotoniju crne i zavoljeti ovu svevremensku boju i na našim noktima.

Kako bi se inspirirali, pronašli smo predivne i efektne, a istovremeno jednostavne manikure koje se vrlo lako mogu napraviti, a koje će vas navesti da crnom češće obojite svoje nokte.

Za sve ljubiteljice lakova, izdvojili smo pet crnih lakova koje možete pronaći u popularnim trgovinama.

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura?

U galeriji na početku teksta možete pronaći lakove s kojima sami možete napraviti elegantnu crnu manikuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju