Negdje između plave i smeđe smjestila se boja kosa koja je ove sezone najtraženija u salonima. Radi se o takozvanoj "bronde" boji kose, odnosno njezinoj novoj varijaciji - boji plišanog medvjedića.

Galerija Plišani medvjedić: Nova boja kose Plišani medvjedić: Nova boja kose Plišani medvjedić: Nova boja kose +2 Jennifer Aniston nosi boju plišanog medvjedića

Svestrana boja stoji baš svima, naglašava preplanuli ten, a kombinira tonove karamele, meda i tekućeg zlata. Rezultat je prirodni izgled pun dubine i dimenzije i odličan je izbor za sve brinete koje žele postati plavuše – ili obrnuto.

Trendovi u boji kose neprestano se mijenjaju, a u današnje vrijeme nastaju na društvenim mrežama. Neki su od njih kratkotrajni i vrlo specifični, a drugi se pak zadrže puno duže i postanu omiljeni i u stvarnom životu.

@hairby_chrissy From Barbie blonde 💁🏼‍♀️ to teddy bear bronde @sierrafurtado’s hair color formula & more on our @Habit Education app! Linked in bio! #hairby_chrissy #summerhairinspo #habitsalonoc #habitsalonaz ♬ Genie In A Bottle - reavesaudios

Jedna od nijansi koju su žene automatski prigrlile jest teddy bear bronde, ili u prijevodu – boja plišanog medvjedića. Ova stilska mješavina na TikToku ima gotovo 100 tisuća oznaka, a popularizirala ju je glumica Zendaya, nakon što je postala plavuša. Osim Zendaye, ovu nježnu boju kose nose Jennifer Lopez i Jennifer Aniston.

Plišani medvjedić: Nova boja kose Jennifer Aniston nosi boju plišanog medvjedića (Foto: Getty Images)

Stručnjaci kažu da je korisno nazvati određene nijanse plave jer ih doista ima jako puno. Iako je ova boja slična prljavo plavoj, neke razlike ipak postoje, a njihova srž nalazi se u dojmu topline, kakvu nam daje i najdraži plišani medvjedić iz djetinjstva.

Nova boja stvara dojam kao da su se karamela, med i zlato pomiješali u jednu kompaktnu smjesu.

Koloristi ističu da se ova boja nalazi točno na sredini spektra između plave i smeđe te da ne može ostati nezamijećena, jednostavno privlači pažnju i ljude tjera na pitanje: koja ti je ovo boja, izgleda fantastično?

Ako želite pogoditi točno ovu nijansu, najbolje je pokazati fotografiju u salonu i napomenuti da ne želite crvenkaste, narančaste niti pepeljaste tonove, već dojam kao da su se karamela, med i zlato pomiješali u jednu kompaktnu smjesu. Cilj je uskladiti zlatne nijanse s njihovim prirodnim podtonovima i tako postići kohezivan rezultat.

Plišani medvjedić: Nova boja kose Plišani medvjedić: Nova boja kose (Foto: Getty Images)

Poput vrpce u kosi: Novi pramenovi odlično izgledaju i na dugoj i na kratkoj kosi Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi +6 Ribbon Lights pramenovi Novi hit pramenovi posebno će se svidjeti ženama koje vole suptilne promjene nakon ljeta Zendaya Pramenovi s efektom plamena svijeće Pramenovi s efektom plamena svijeće +3 Pramenovi s efektom plamena svijeće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju