Nova zagrebačka lokacija Flores, svadbena dvorana za vjenčanje odličan je izbor za sve tipove mladenaca, neovisno želite li moderno ili tradicionalno vjenčanje, koja može ugostiti čak do 260 uzvanika.

Spoj klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata opisuje dizajn prostrane svadbene dvorane Flores isprepleten cvjetnim i rasvjetnim instalacijama duž cijele dvorane. Poseban doživljaj Floresa prepoznat ćete kroz stropnu igru svjetlosti i rascvjetanih grana baršunastog cvijeća nježnih tonova čineći sklad kakav treba primjenjivati od prvog dana braka. Trešnjino drvo u punom cvatu temelj je Flores cvjetne priče koja je stilizirana prema najnovijim trendovima.

Pazeći na svaki detalj prilikom uređenja s više od 5000 cvjetova nježnih boja i zanimljivih momenata poput dva velika "lounge pointa" smještenih tik do mladenačkog stola i plesnog podija, Flores nas je osvojio na prvu, a vjerujemo da će i mladence koji su u potrazi za mjestom za vjenčanje iz snova.

Povratak štukatura, kao najtraženijih detalja interijera svih stilova, uz igru sjena kroz zanimljiva rasvjetna tijela, ukrašavaju zidove Floresa i daju mu šarm vječne klasike.

Ukoliko se odlučite za vjenčanje ovdje, imat će te minimalnu potrebu za dodatnim cvjetnim dekoracijama zbog Flores cvjetnog dizajna koji je bio misao vodilja Flores tima s dugogodišnjim iskustvom u svijetu vjenčanja.

Slika nije dostupna Čarobni hrvatski otok na kojem sve više mladenaca želi izreći sudbonosno "da"

Prostrana dvorana protkana stajliš dekorima kroz zlatne i cvjetne momente, posebna prostorija za mladenku i kumu, damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban trag svim uzvanicima jednako kao i mladencima. Veliki i posebno osvijetljen mramorni šank jedan je od highlighta Floresa, a u odrazima masivnog ogledala iznad bar-a imat ćete priliku vidjeti cjelokupnu zabavu dok uživate u omiljenom džinu i viskiju.

Slika nije dostupna Zimska svadba na Korčuli: "Vjenčanica" na koju se odluči rijetko koja mladenka u Hrvatskoj

Ne zaboravite da kako cvijeće treba zalijevati da bi raslo, tako treba zalijevati i vaš brak. Kada zagusti, pogledajte video i foto snimke sa svog vjenčanja i vratite se na put za koji ste se odlučili, jer sve za ljubav! Svadbena dvorana Flores odvest će vas na cvjetno putovanje u dvoje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju