Raskošne bijele haljine ukrašene čipkom, tilom te optočene cirkonima, kristalima i drugim vrijednim kamenčićima omiljen su izbor mnogih mladenki za vjenčanja kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

No neke žene za taj važni dan vole odskakati od prosjeka – odjenuti haljinu u nekoj drugoj boji ili čak odijelo. Jedna od takvih „buntovnica“ je i i Suzanne. Ova Kanađanka koja potječe iz Indije izgovorila je sudbonosno da svojem zaručniku Jasu iz Poljske na otoku Korčuli noseći bijelo satensko odijelo.

Djelomični razlog za tu odluku bilo je prohladno siječanjsko vrijeme, ali i činjenica da zbog koronavirusa par nije mogao organizirati vjenčanje kakvo je želio.

Slika nije dostupna Iznenađenje na vjenčanju o kakvom mladenka Barbara iz Petrinje nije ni sanjala

Organizirati veliko vjenčanje nije bilo izvedivo. Na vjenčanju su bili prisutni samo svjedoci i matičar. Svjedoci su bili njihovi novi prijatelji s Korčule, objasnili su iz tvrtke Korčula Dream Weddingsa koji su se pobrinuli za svaki detalj.

Suzanne i Jas upoznali su se dok su studirali na Oxfordu u Velikoj Britaniji. Živjeli su u Londonu i Amsterdamu, a nakon što su ljetos posjetili Korčulu zaljubili su se u otok te odlučili tamo vjenčati, ali i preseliti.

Slika nije dostupna Najpopularnija boja haljine za vjenčane kume u 2021. godini

Par će prirediti veliko vjenčanje kad to situacija dozvoli, a planiranje je u tijeku, otkrili su iz Korčula Dream Weddingsa.

Hrvatska je tijekom posljednjeg desetljeća – a posebno naši otoci – postala popularno odredište za vjenčanje stranih parova. Ipak, većina tih vjenčanja se održava ljeti kada su temperature više, a more toplije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju