Završila je i druga sezona serije "I tek tako…". I dok jedni i dalje raspravljaju o razvoju radnje, neočekivanim zapletima i raspletima, drugi su se posvetili još jednom važnom aspektu serije – modi.

Galerija Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 2 Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 6 Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 7 +4 Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije

S obzirom na to da je moda bila vrlo važan dio "Seksa i grada" zahvaljujući kombinacijama legendarne Patricije Field, obožavatelji su imali velika očekivanja od Molly Rogers i Dannyja Santiaga, stilista koji su zaduženi za kostimografiju nastavka.

Ljudi seciraju sve. Neki imaju pozitivne komentare, neki negativne. Da ih slušamo, izludjeli bismo. Zato ne obraćamo pažnju na to. Molly i ja odemo u garderobu s curama i tako je jednostavno surađivati s njima. Mi se samo želimo zabavljati, stvarati lijepu modu, želimo kreirati lijepe trenutke pred kamerom i pružiti nešto ljudima koji dugo prate 'Seks i grad'. To je ono što nas usrećuje, rekao je Santiago za Variety uoči prikazivanja posljednje epizode druge sezone.

I tek tako Druga sezona "I tek tako..." znatno je bolja od prve, ali neke scenarističke odluke baš frustriraju

Iako u seriji im mnogo likova sa zanimljivim stilom, najveća modna zvijezda "I tek tako…" i dalje je Carrie Bradshaw čije se kombinacije najviše analiziraju.

Među brojnim izdanjima iz druge sezone izdvojili smo ona najzapaženija, uključujući i kombinaciju s njezinom nesuđenom vjenčanicom koju potpisuje Vivienne Westwood. Upravo je to izdanje i Molly i Dannyju jedno od najdražih koje su ove sezone pripremili za Carrie.

Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 2 Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije "I tek tako" (Foto: Profimedia)

Od trenutka kada se u vjenčanici pojavila na setu serije, mnogi su se pitali u kojoj prigodi će je nositi. Odgovor na to pitanje dobili smo u prvoj epizodi kada je Carrie dramu s novom haljinom za Met Galu riješila tako što je u zadnji tren zavirila u vlastiti ormar.

U galeriji pogledajte najbolje kombinacije Carrie Bradshaw iz druge sezone serije "I tek tako…".

Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije I tek tako - 3 Kombinacije Carrie Bradshaw iz 2. sezone serije "I tek tako" (Foto: Profimedia)

Emily protiv Carrie: Koja fiktivna trendseterica ima bolji stil? Emily i Carrie u maloj crnoj haljini Emily i Carrie u komadima s kariranim uzorkom Ljetne kombinacije Emily Cooper i Carrie Bradshaw +9 Emily i Carrie u haljinama s predimenzioniranim aplikacijama

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju