Proljeće je ujedno i doba kada razne proslave dosežu svoj vrhunac. Prevladavaju nježne, pastelne boje, koje se savršeno uklapaju u toplije vrijeme koje smo toliko čekali.

Galerija Bijelo odijelo Ann Marie Haljina iz nove kolekcije brenda DeLight Baby plavo odijelo Ann Marie +4 Crno odijelo vječni je komad

Pri odabiru savršenog staylinga, bitno je obratiti pozornost na kvalitetu tkanina, izvrsnost izrade samog komada, a u moru opcija koje su izrazito „trendovske“, pronaći ono savršeno odijelo ili haljinu koja djeluje bezvremenski i koje će biti nosivo – godinama.

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela. Naime, već se godinama upravo ovaj brend ističe krojevima, bojama i kvalitetom u kojima svaka žena izgleda profinjeno, ali istovremeno nježno i snažno. Riječ je o komadima koji su nosivi u raznim prigodama, bilo da ste nekome kuma ili slavljenica, gost na promociji ili vjenčanju, odlazite li na bitan sastanak ili event.

Nakit i dobar par cipela, u trenutku će jednu opušteniju dnevnu varijantu, pretvoriti u divan svečaniji look. Također, moć transformacije je nešto što komade iz ove capsule proljetne kolekcije čini itekako poželjnima.

Haljina iz nove kolekcije brenda DeLight Haljina iz nove kolekcije brenda DeLight (Foto: Danko Šimunović)

Gradske momente kroz svoj objektiv, divno je zabilježio Danko Šimunović, produkciju potpisuje Marina Drljo Perša, a make up modela Rahele Ljubičić, djelo je Maše Mihaljčić.

Postoji nepisano pravilo kako bi svaka žena u svom ormaru trebala posjedovati vječni klasik – smoking, i ne on odavno nije rezerviran samo za muškarce. Ženama on stoji izrazito elegantno i svaka se u njemu osjeća moćno i najmanju ruku – spremno osvojiti svijet.

U ovoj kolekciji se posebno ističu i bijelo i baby blue Ann Marie odijelo, koje je ujedno i jedan od bestsellera brenda. Prirodne tkanine poput pamučnih i viskoznih haljina te odijela od hladne vune i svile, osvajaju na prvi dodir.

Baby plavo odijelo Ann Marie Baby plavo odijelo Ann Marie (Foto: Danko Šimunović)

Adresa Vlaška 6 u Zagrebu, nezaobilazna je adresa ako ste u potrazi za prekrasnim vječnim komadima, koji će godinama krasiti vaše ormare i u kojima ćete uvijek izgledati nepogrešivo, a sve novosti možete lako pratiti i putem službene Instagram stranice.

Haljina iz nove kolekcije brenda DeLight Haljina iz nove kolekcije brenda DeLight (Foto: Danko Šimunović)

Marija Miholjek: Kraljica elegancije u izdanju s kojim je nemoguće pogriješiti Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 4 Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 2 Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 1 +0 Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 3

Sabina Tandara Knezović: Tako divno izdanje za dodjelu medijskog Oskara koje odiše elegancijom Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže +0 Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju