Nova ljubavna priča dolazi iz modne kuće Lukabu. Riječ je o priči koja nam dolazi kroz novu bridal 2024. kolekciju i dokazuje već prepoznatu ljubav ove modne kuće prema romansi i ženstvenosti koju svaka mladenka želi iskusiti na svoj najvažniji dan.

Galerija Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 6 Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 2 Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 1 +4 Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu

Priča koju nam donosi dizajnerica modne kuće Lukabu jest moderna ljubavna bajka s elementima čarolije i daškom suvremene i odvažne ženstvenosti. Moderna žena, rekla nam je Marina Jerant, spoj je nove interpretacije ženstvenosti, ali u sebi i dalje krije klasičnu princezu i njezinu nježnost, eteričnost i raskoš.

Iz tog razloga, novu kolekciju opisuju prozračni volumen te istančani detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori s voluminoznim rukavicama.

Modeli vjenčanica prate liniju tijela presvučeni naborima, a imamo i prvu modernu krinolinu s prorezom. Lagani lamirani, lepršavi materijal izuzetnog odsjaja. U svom sirovinskom sastavu ne sadrži elastin tako da je izuzetno lagan i lepršav u pokretu. Nova formula za lagane vjenčanice princess kroja!

Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 8 Dizajnerica Marina Jerant predstavila je i prvu modernu krinolinu s prorezom (Foto: Maps of light)

Upravo to jest primjer nove i eterične, opojne ženstvenosti. Žena koja ne pristaje na kompromise i želi biti elegantna i raskošna, a opet - želi i osjećati se dovoljno slobodno i neopterećeno u svojoj vjenčanici kako bi mogla uživati u potpunosti u najromantičnijoj večeri svoga života. Moderna žena želi sve i svjesna je da to može i dobiti, rekla nam je Marina Jerant, navodeći da je upravo suvremena žena bila inspiracija dok je stvarala novu kolekciju.

Premda novu kolekciju spajaju motivi i detalji, želja je bila stvoriti dovoljno različitih modela koji će istaknuti upravo ono što mladenka želi naglasiti. Iz tog razloga, u ovoj inspiracijski bogatoj artističkoj kolekciji, dizajnerica je stvorila trideset novih modela.

Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 3 U ovoj inspiracijski bogatoj artističkoj kolekciji, dizajnerica je stvorila trideset novih modela (Foto: Maps of light)

Vjenčanice možete pogledati na internetskoj stranici www.lukuabu.com, a na istoj stranici svoju vjenčanicu možete i naručiti. Jedinstvenim poslovnim pristupom, dizajnerica Marina Jerant online prisustvom osobno vodi svoje online klijentice, njihove mjere, želje i preinake kako bi dobile potpunu uslugu i bile što zadovoljnije krajnjim rezultatom.

Odabrale čitateljice: Ovo je najljepša vjenčanica slavnih Hrvatica po vašem mišljenju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić oženili su se 2018. Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere +4 Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere

Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa lagana je i savršena za ples Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 3 Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 4 Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 5 +1 Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 2

Ljubavna priča između modne kuće Lukabu i vjenčanica tek je započela, otkrila nam je dizajnerica. Svake godine, uz pomno proučavanje, istraživanje finih materijala, sve gušći i prepoznatljivi ručni rad, siluete krojeva i mekoću, modna kuća Lukabu približava se svjetskoj sceni haute couture vjenčanica. Lukabu postaje brend koji, u suradnji sa svojim mladenkama, stvara umjetnost.

Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 7 Novu kolekciju opisuju istančani detalji kao što su ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori (Foto: Maps of light)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju