Martin Kosovec na Dori je premijerno predstavio svoju novu pjesmu „Maštarija“. Mladi pjevač je oduševio javnost svojim glasom i stasom te pokazao da su današnji mladići baš markantni.

Zapjevao je u efektnom kompletu od trapera i time još jednom potvrdio svoj istančani modni ukus. Za njegov outfit zaslužan je Ivan Friščić. 

Za Martina sam htio pripremiti nešto što se slaže s njegovom dušom i načinom na koji pjeva. Nisam htio da to bude klasično odijelo, već da spojimo staro s novim, a bilo nam je i vrlo važno da se on osjeća ugodno. To smo postigli hlačama od trapera i bomer jaknom, rekao nam je Ivan. 

Već kratkim pogledom na njegove društvene mreže možemo primijetiti da je Martin zaljubljenik u klasičnu eleganciju, a mnogi su ga usporedili s popularnim hrvatskim pjevačem zabavnih melodija, Ivom Robićem.

Iako se radi o njegovoj prvoj pjesmi, na pozornici je izgledao kao da ima godine staža te pokazao da njegov ukus odskače od glazbe kakvu sluša današnja mladež. Pogodi na što te podsjeća ova melodija što svira s radija govore stihovi nove pjesme koja je već pokrenula lavinu pozitivnih reakcija.

Oliver Dragojević Odaberite najdražu: 15 najljepših domaćih ljubavnih pjesama

Single je objavio u suradnji s Universal Music Hrvatska, tekst je napisala Ivana Vrdoljak Vanna, a glazbu potpisuje Predrag Martinjak Peggy. Možda i najveća posebnost njegove pjesme jest činjenica da je spojio dva svijeta.

Sviđa li vam se Martinova nova pjesma?

glasova:

U anketi nam recite sviđa li vam se nova Martinova pjesma.

Pet zgodnih sinova slavnih Hrvata koji su krenuli tatinim stopama Filip Vidović sin je pokojnog glumca Ivice Vidovića Lovro Juraga sin je glumca Slavka Jurage Zvonimir Bebek sin je slavnog Željka Bebeka +1 Toma Medvešek sin je glumca Svena Medvešeka

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju