U subotu 4. lipnja u 20h ne propustite pogledati hvaljenu i nagrađivanu predstavu Realisti koja će ujedno biti i posljednja izvedba ove kazališne sezone nakon čega krećemo u pripreme za 13. Ljetne noći Teatra EXIT.

 

Predstava je premijeru imala 12. ožujka 2022. godine i od tad ne prestaje oduševljavati kritiku i publiku. Dobitnica je čak dviju nagrada za najbolju predstavu u cjelini (15. Festival komedije i smijeha u Poreču i 29. Festival glumca u Vinkovcima), a član ansambla Domagoj Ivanković dobitnik je nagrade za najbolje glumačko ostvarenje mladog glumca do 28 godina na 29. Festivalu glumca u Vinkovcima.

Predstava Realisti kroz smijeh, brutalnu istinu i crni humor progovara o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare.  

Bogato protkana iskričavim crnim humorom, spektakularna komedija o tragičnom stanju suvremenoga svijeta pravo je osvježenje na kulturnoj karti Zagreba, primjer izvanredno uigrane kolektivne scenske sinergije i pravi kreativni biser koji temama, pristupom i izvedbom dokazuje da je kazalište još itekako relevantan medij, da je itekako u dodiru s našom stvarnošću i da može biti itekako zanimljivo suvremenoj publici.

Dijete u kazalištu Za vesele i maštovite klince: Pet razloga zašto djecu treba voditi u kazalište

Slika nije dostupna Pet dobrih razloga zbog kojih biste trebali sami otići u kino ili kazalište

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) u četvrtak i u subotu od 18 do 20h i online na www.ulaznice.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju