Jutarnje vježbanje ubrzava metabolizam, budi i prokrvljuje organizam, pomaže mu biti spremniji za svakodnevne izazove, hormonalni sustav radi bolje i sigurno budi brže od šalice kave. U to nas je uvjerila adidasova ambasadorica Marija Andrijašević koja nas je nagovorila da se s njom pokrenemo u prostoru kakav se može vidjeti samo u velikim svjetskim metropolama.

Galerija adidas Sports Studio showroom i coworking prostor Marija Andrijašević adidas Sports Studio ulaz +2 adidas Sports Studio dvorana za vjezbanje

adidas sports studio prostor koji je napravljen po uzoru na slične u New Yorku, Parizu i Londonu, sadrži prostor za vježbanje, onaj za coworking te nutricionističke radionice sve u 260 četvornih metara u samom centru grada. U Ilici 21 na trećem katu, iznad adidasovog dućana uz odlične trening program u popodnevnim satima, također će biti i oni koje se održavaju ujutro, a razlikuju se po novom konceptu vježbanja čija je svrha osnaživanje žena.

Jedna od trenerica i nutricionistica programa posebno osmišljenog za ljepši spol je i Marija Andrijašević koja će osim vježbanja biti na raspolaganju polaznicama za sva pitanja o zdravom lifestylu po adidas women filozofiji koju i sama gaji.

Žene koje traže i žele više, koje žele spojiti svoju ljubav prema vježbanju i zdravom lifestyleu ponedjeljkom i srijedom moći će isprobati novu razinu treninga koje su za njih pripremile Marija i Andrea.
''Od mene mogu očekivati energične treninge s vježbama koje nikada neće dosaditi. Onako baš u mom stilu'', otkrila nam je Marija dok će se pristup Andree Solomun bazirati na kombinaciji različitog spektra modernih tehnika s posebnom bazom u plesu odnosno baletu.

adidas trenerice adidas trenerice Foto: adidas

Treninzi se odlično vežu za novu adidas Statement kolekciju odjeće u kojoj ćete se osjećati nesputano i uživati u svojem tijelu bez obzira na dob ili fizičku spremu. Ova kolekcija uključuje grudnjake, tajice, jakne, tenisice i dodatke, na sebi nosi cvjetne i geometrijske uzorke karakteristične za Stellu McCartney i kvalitetne materijale za maksimalan stil i izvedbu te je inspirirana globalnom mrežom snažnih i samosvjesnih žena kao što su Karlie Kloss, Dua Lipa, Shay Mitchell, Hannah Bronfman i Garbine Mugurza, od kojih svaka ima različit pristup treningu.

Treninzi će sigurno će oduševiti one najzahtjevnije, a ovaj konceptualan prostor i one koje u danu nemaju ni trenutka za izgubiti. Tik do dvorane za vježbanje nalazi se showroom s novom kolekcijom i coworking prostor u kojem poslije treninga, dok još ne stignu u ured, mogu malo odmoriti, poslati neki važan mail i sl. Do njega se nalazi i kutak gdje će moći popiti zdravi smoothie, izotonično piće ili pojesti energetske pločice.
Ekipa iz adidas sports studija priprema i mnoga druga iznenađenja kao što su mjesečne radionice posvećene treningu, prehrani i one mentalnog treninga.

Više o ovom jedinstvenom prostoru i adidas Statement kolekciji saznajte ovdje, a u videu pogledajte kako nas je Marija provela kroz adidas sports store.

 

Advertisement

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju