Teletabisi kažu pa-pa! Na Netflix nam uskoro stižu Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po! Omiljena dječja serija ponovno se vraća na male ekrane i to u novom ruhu koje jedva čekamo vidjeti.

Galerija Teletabisi Teletabisi Teletabisi +2 Teletabisi dolaze na Netflix

 Nasmiješena lica uz koje su odrastale generacije, prilagodila su se novim vremenima i novim klincima - ovoga puta u Netflix produkciji pa smo vrlo uzbuđeni oko noviteta koji nas očekuju.

Iz Netflix-a su rekli da će novi Teletabisi doživljavati razne avanture koje će biti ne samo zabavnog, nego i edukativnog karaktera, a najavili su i Tummy tales – pjesme uz koje će zaplesati cijela obitelj.

Prošlo je četvrt stoljeća od kad smo prvi put upoznali omiljene šarene likove. Zelena livada, beba-sunce, zečevi, tubby tost i tubby krema te mnogima omiljeni Noo-Noo usisavač, uveseljavat će neke nove klince, baš kao što su i generacije prije njih.

Vjerujemo da će i poneka odrasla osoba sjesti ispred televizora kako bi se barem na trenutak vratila u djetinjstvo. Upravo su zbog toga Teletabisi tako posebni. Povijest ovog kultnog crtića piše da su ga prvobitno napravili za ciljanu publiku od prve do četvrte godine života, na kraju su ga najviše gledati studenti i odrasli.

Neke stvari su ostale iste, a neke su se ipak prilagodile modernim vremenima i potrebama današnje djece.

U novim epizodama pripovjedač će biti Tituss Burgess, a kostime će nositi Rachelle Beinart, Rebecca Hyland, Nick Kellington i Jeremiah Krage. Na Teletabisima je radio Andrew Davenport, jedan od originalnih tvoraca serije.

Dok su neki oduševljeni i jedva čekaju baciti oko na nove Teletabise, drugi pak smatraju da su oni kulturni fenomen kojega ne bi trebalo dirati.

Postoje kultne dječje serije koje su doživjele svoj vrhunac u 90-ima, ali ondje trebaju i ostati, jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi pišu kako jedva čekaju upaliti Netflix i uživati uz Teletabise, bez obzira na to što su već u 30-ima. 

Veselite li se novim Teletabisima?

glasova:

Crtić koji je tijekom devedesetih zaludio velike i male, na Netflixu možete gledati od 14. studenog 2022.

Teletabisi Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po kreću u nove avanture (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju