Popularne hrvatske Gita cipele koje žene vole zbog njihove udobnosti i unikatnosti, od sada se mogu naći u novim bojama za proljeće

Galerija Modeli Gita cipela u novim bojama - 5 Modeli Gita cipela u novim bojama - 4 Modeli Gita cipela u novim bojama - 2 +3 Modeli Gita cipela u novim bojama - 7

Cipele Gita izrađuju se u obiteljskom poduzeću čiji vlasnici potječu iz Borova Naselja, mjesta prijeratne snažne obućarske industrije. U njihovoj radionici vrijedne ruke i ove su godine proizvele najpoznatije modele cipela Gita u novim bojama. Od gležnjača, niskih cipela, balerinki do sandala koje se planiraju raditi za ljeto – Gitin tim neprestano uvodi novitete kako bi zadovoljio želje i potrebe svojih kupaca.

Popularne hrvatske Gita cipele koje žene obožavaju zbog njihove udobnosti i unikatnosti, od sada se mogu naći u novim bojama za proljeće

Kako nam otkrivaju iz Gite, prošle godine velika potražnja bila je za nubuk modelima niskih cipela, pa su i ovo proljeće odlučili napraviti dva nova nubuk modela – ciklamu i ljubičaste. Uz dva otprije poznata modela balerinki sada je u ponudi i jedan novi model te jedan poboljšani model od prije.

Svake godine nastojimo pratiti trendove boja, kao i osluškivati želje i potrebe naših kupaca, no uvijek zadržati naše glavne odlike, a to su kvaliteta, udobnost i unikatnost svih naših cipela. Sve naše cipele izrađene su ručno – prošivene su, a ne lijepljene zbog čega se odlikuju izrazitom udobnošću.

Uz cipele radimo i torbe koje dolaze u dva oblika – okrugle i četvrtaste, u raznim bojama, kažu nam iz Gite, čije se cipele i torbe mogu pronaći i na sajmovima diljem Hrvatske, pa se tako veći dio ožujka mogu pronaći u Rijeci.

Modeli Gita cipela u novim bojama - 2 Za ovo proljeće Gita ima dva nova nubuk modela – ciklamu i ljubičaste Foto: PR

Osim velikih gradova kao što su Zagreb, Zadar, Osijek i Dubrovnik, ove godine planiraju posjetiti i manja mjesta i na taj način učiniti svoje proizvode dostupne svima. Osim u trgovini u Radićevoj 31 u Zagrebu, cipele i torbe Gita mogu se kupiti putem njihove stranice na Facebooku te na sajmovima diljem Hrvatske gdje kupci imaju i popust za sajamsku kupnju.

Cijene cipela kreću se od 300 do 330 kuna, torbi od 220 do 450 kuna, dok su sandale trenutno na popustu te im je cijena 200 kuna. Pročitajte i najudobnije hrvatske cipele koje žene imaju i po nekoliko pari.
 

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju