Modna kuća Chanel održala je reviju u sklopu pariškog Tjedna mode.

Galerija Chanel, proljeće/ljeto 2020. Gigi Hadid na reviji modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2020. Chanel, proljeće/ljeto 2020. +1 Chanel, proljeće/ljeto 2020.

Nova umjetnička direktorica modne kuće Virginie Viard predstavila je pret-a-porter kolekciju za proljeće/ljeto 2020. godine. Za nasljednicu Karla Lagerfelda ovo je prva pret-a-porter kolekcija od odlaska legendarnog modnog majstora, koji je preminuo u veljači ove godine.

Kolekcija inspirirana francuskom kinematografijom 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, takozvanim pokretom Nouvelle Vague, ponudila je mnoštvo sjajnih i nosivih kreacija koje su već oduševile poznate trendseterice.

Gigi Hadid na reviji modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2020. Gigi Hadid na reviji modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2020. (Foto: Getty Images)

Ljubiteljice tajica mogao bi zainteresirati novi model ovog odjevnog komada koji je lansiran u kolekciji. Manekenka Gigi Hadid pistom je prošetala u izrazito kratkim tajicama koje će možda postati konkurencija takozvanim vrućim hlačicama, popularnom kratkom ljetnom komadu i nezaobilaznom dodatku ljetnih street style kombinacija.

Sviđaju li vam se ovako kratke tajice?

glasova:

Kada su u pitanju tajice, proljetno-ljetnu sezonu iza nas obilježile su bicke, a u narednoj bi mogao zavladati još kraći model.

Osim kratkih tajica, Chanel je na pistu poslao i klasične šorceve od tvida te vrlo efektne modele kratkih hlačica s metalik finišem.

Chanel, proljeće/ljeto 2020. Chanel, proljeće/ljeto 2020. (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju