Sezona je tenisica i to nas jako veseli jer riječ je o možda najudobnijoj vrsti obuće i svatko za sebe može pronaći savršeni par tenisica. Ponuda u trgovinama zaista je raznovrsna, a možda se baš među modelima koje smo izdvojili iz trgovina kriju vaše nove najdraže tenisice koje ćete željeti iznositi.

Galerija Žena u tenisicama H&M, 225 kn s.Oliver (Planet Obuća), 469 kn +12 Reserved, 229,90 kn

Tenisice vjerojatno nikada nisu bile svestranija vrsta obuće jer više nisu rezervirane samo za nošenje uz trenirke i traperice. Sada s njima možete razigrati i elegantnije odjevne kombinacije i nositi ih uz haljine i suknje, te tako i "ozbiljnim" outfitima dati dozu ležernosti i eklektičnosti.

H&M, 225 kn H&M, 225 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Čak i žene koje tenisice nose "svake prijestupne" u garderobi imaju dragi par tenisica za kojim posežu kada se žele odmoriti od cipela, a naročito visokih potpetica. Kraj ljeta i početak jeseni pravo je vrijeme za kupnju novih tenisica za novu modnu sezonu. Kako bismo vam pomoli u potrazi, iz trgovina smo izdvojili 15 modela koji će, vjerujemo, zadovoljiti različite ukuse i modne stilove.

igi&CO (Rodea), 839 kn igi&CO (Rodea), 839 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Predlažemo vam tamnije i svjetlije modele, ukrašene pokojim detaljem ili one sasvim jednostavne, bez ikakvih ukrasnih elemenata na sebi stvorenih za elegantnija izdanja. Izdvojili smo i nekoliko visokih modela tenisica koji mogu izgledati vrlo efektno, kao i jedan s platformom za dame koje žele dodatno izdužiti figuru.

Shein, 113 kn Već od 85 kuna: 15 crnih haljina koje posebno dobro izgledaju uz gležnjače i čizme

Jakne od umjetne kože mnogima su omiljeni komad za prijelazno razdoblje Već od 139 kuna: 12 crnih jakni od umjetne kože koje će podići svaku kombinaciju

Bez obzira na to kakve tenisice voljeli, svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći 15 modela tenisica od 169,90 do 1350 kuna nosivih od jutra do mraka.

Sinsay, 169,90 kn Sinsay, 169,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Deichmann, 225,96 kn Deichmann, 225,96 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Guess, 1014 kn Guess, 1014 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju