Bez obzira na to koje boje vladaju u određenoj modnoj sezoni, uvijek se rado vraćamo crnoj, bez obzira na to bila riječ o odjevnim komadima, obući ili modnim dodacima. Crna je za uvijek i za svugdje, laska figuri, svaki stajling čini boljim i s njom nikada ne možete pogriješiti.

Galerija Shein, 113 kn C&A, 271 kn Reserved, 259,90 kn +12 Sinsay, 84,90 kn

Tako nam i crne haljinu ulaze u fokus s početkom sezone jesen/zima koja samo još nije stigla. Ako bi vašoj garderobi baš dobro došla jedna nova crna haljina, svakako pogledajte kakve smo modele izdvojili iz trgovina. Najviše su nas zanimali modeli midi dužine koja je i najtraženija i pristaje raznim građama ženskog tijela i konfekcijskim veličinama, lepršavijeg i užeg kroja.

H&M, 301 kn H&M, 301 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Vjerujemo da ćete među 15 haljina koje vam predlažemo pronaći (barem) jednu za sebe, koja odgovara vašem ukusu i stilu odijevanja. Bit će odličan izbor za posao i druge svakodnevne prilike, a uz pravi nakit i modne dodatke mogu se i "podići" za malo posebnije prilike.

Sako je nezaobilazan jesenski odjevni komad Sako za svaku prigodu: 15 modela iz novih kolekcija od 89 do 349 kuna

Torba za sezonu jesen/zima 15 manjih i većih torbi iz novih kolekcija koje bi mogle biti vrlo tražene ove sezone

Osim toga, midi haljine sjajno idu uz gležnjače i čizme u koje ćemo uskoro uskočiti. Izbor novih modela crnih haljina iz trgovina cjenovnog ranga od 84,90 do 1008 kuna provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Shein, 113 kn Shein, 113 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Mohito, 359,90 kn Mohito, 359,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Sinsay, 84,90 kn Sinsay, 84,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju