Kelly Brook, jedna od najraskošnijih Britanki uz koju vežemo figuru pješčanog sata već 12 dana drži dijetu i to Atkinsonovu koja podrazumijeva nizak unos ugljikohidrata i šećera te konzumaciju proteina i bjelančevina. Sudeći prema komentarima na Instagramu učinkom dijete već je prezadovoljna

Atkinsonova dijeta koju trenutno prakticira Kelly Brook očito ima utjecaj na cijeli izgled posebno izgled kože lica kojim je manekenka i voditeljica posebno zadovoljna. Naime, Kelly se pohvalila licem bez šminke i konstatirala kako nikada nije bolje izgledala. 

'Dan 12. Bez šećer. Bez ugljikohidrata. Moja koža izgleda bolje nego ikada. Bez bora i mrlja i ima zdravi sjaj. Atkinsova dijeta se zbilja isplati ', napisala je Kelly uz selfie objavljen na Instagramu.

Inače Atkinsonova dijeta jedna je od najpoznatijih dijeta na svijetu. Visokoproteinska je s izrazito malim unosom ugljikohidrata i spada u zahtjevnije dijete.

Kelly Brook na dijetu je možda išla zbog nove TV serije 'One Big Happy' čiji je trailer službeno prikazan i u kojem je glumica u jednom kadru potpuno razgolićena.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju