Ništa novo nećemo vam otkriti kada napišemo da je bob i dalje jako popularna frizura.

Galerija Mandy Moore Sarah Paulson Pjevačica Dua Lipa +2 Gabrielle Union

No, kao i kada su u pitanju sve druge popularne frizure i tehnike bojanja kose, i bob iz sezone u sezonu ima neke svoje inačice koje su u tom trenutku više (ili manje) popularne.

Ovo proljeće, po riječima frizera, nosit će se što kraći i odvažniji bob.

Frizerka Ashley Streicher kaže da njezine klijentice traže "kratke i hrabre rezove", a upravo je ona zaslužna za novi, "neuredni" bob glumice Mandy Moore.

Mislim da se ljudima sviđa ovaj izgled i rez koji čak i kada ga nije oblikovala stručna osoba odašilje poruku. Radi se o savršenom rezu koji se nosi na pomalo neuredan način, objasila je.

Kratkom, odvažnom bobu okreće se sve više slavnih dama, a osim što kosa ošišana na ovaj način izgleda moćno, dodatni je plus činjenica da ju je lako održavati.

Ako vam je dosadila vaša duga kosa i želite manje vremena provoditi sa sušilom za kosu u ruci, jedan ovakav bob bit će idealan izbor.

2019. godina idealna je za hrabrost i super-kratke frizure. Bob je izbor zahvaljujući kojem ćete biti u trendu, a odgovara svim tipovima kose.

U našoj galeriji pogledajte neke od slavnih dama čiji je izbor u nekom trenutku također bio kratki bob.

Kate Hudson Kate Hudson (Foto: Getty Images)

I dok se neke žene lako odlučuju na promjenu frizure, druge teško mijenjaju dobitnu kombinaciju Pogledajte i deset slavnih žena koje spadaju u ovu drugu kategoriju:

Igraju na sigurno: 10 slavnih žena koje uvijek imaju istu frizuru Nekad i sad: Slavne žene s istom frizurom - 3 Nekad i sad: Slavne žene s istom frizurom - 4 Nekad i sad: Slavne žene s istom frizurom - 1 +6 Nekad i sad: Slavne žene s istom frizurom - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju