Gotovo svaki grad u Lijepoj Našoj, obučen je u čarobno božićno ruho. Još jedna bajka dolazi nam iz Osijeka, koji nas redovito iznenadi svojom kreativnošću.

Galerija Bajkovita kuća u Osijeku - 14 Božićna bajka u Bajkovitoj kući - 20 Božićna bajka u Bajkovitoj kući - 12 +8 Bajkovita kuća u Osijeku - 6

Blagdanski ugođaj uvukao se u poznatu osječku igraonicu Bajkovita kuća u kojoj se, osim uživanja u blagdanskom ambijentu, možete družiti s obitelji Djeda Božićnjaka i napraviti najljepše fotografije ovih blagdana. 

Ideja projekta Bajkovite kuće se rodila prije nepune četiri godine. Kao zaljubljenici u kreativno, maštovito i unikatno, maštali smo o mjestu koje bi bilo drugačije od drugih, gdje bi se osjetila toplina prostora i zajedništva.

Bajkovita kuća je mjesto puno stvaralačke ambicije, osluhivanja dječjih misli i potreba. Često kažemo da je Bajkovita kuća mjesto gdje su sve priče moguće, mjesto gdje se djeca i roditelji osjećaju kao kod kuće, gdje ne postoji tišina, gdje se spajaju smijeh, učenje i igra, govori nam raspoložena ekipa iz Bajkovite kuće. 

Bajkovita kuća u Osijeku - 8 Bajkovita kuća u Osijeku - 8 (Foto: Bajkovita kuća)

Svi noviteti koji nastaju u Bajkovitoj kući su pomno isplanirani, mnogo puno izmjenjeni te nadopunjavani. Često im okolina kaže da previše razmišljaju o detaljima, dok se roditelji pitaju odakle crpe inspiraciju.

To je ono što nas čini sretnim, štreberska strana analiziranja i preispitivanje u vezi svakog detalja, odmak od klasičnog i nešto drugačije.Tako smo se i ove godine potrudili odjenuti Bajkovitu kuću u božićno ruho, ukrašenu tisućama lampica i kuglica, objasnila nam je Marija iz Bajkovite kuće.  

Ove godine su odlučili ispuniti dječju želju i ugostiti obitelj Božićnjak: Djeda Božićnjaka, Baku Božićnjak te vesele vilenjake, jer ipak je Bajkovita kuća tu da nas podsjeti kako su bajke stvarno moguće, ako svim srcem vjerujemo u njih.

Što će obitelj Božićnjak raditi u Osijeku?  

Djed Božićnjak i Baka Božićnjak u pratnji svojih vilenjaka dolaze u Bajkovitu kuću – mjesto gdje su sve priče moguće. Pitate se kako će izgledati najljepša božićna priča? Hmm, da Vam otkrijemo malo detalja. Vilenjaci na samom ulazu u Bajkovitu kuću ispituju dječicu pitanja na koja samo oni znaju odgovor, što je ujedno i tajna lozinka za ulaz u bazu obitelji Božićnjak. 

Dva tramvaja u Osijeku kojih nema svijet: Jedan će razveseliti ljubitelje Harryja Pottera, a drugi - ma sve! Božićni tramvaj u Osijeku - 4 Božićni tramvaj u Osijeku - 11 Božićni tramvaj u Osijeku - 10 +8 Božićni tramvaj u Osijeku - 9

A onda kreće čarolija u koju se sami morate uvjeriti. 

Kuća Djeda Božićnjaka u Osijeku je mjesto gdje mašta postaje stvarnost, a možete je potražiti na adresi Vinkovačka 42.

Božićna bajka u Bajkovitoj kući - 6 Božićna bajka u Bajkovitoj kući - 6 (Foto: Bajkovita kuća)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju