U sklopu Zadovoljna akademije, projekta koji portal zadovoljna.hr provodi radi osnaživanja žena u našem društvu, darovali smo edukaciju za profesionalnog vizažista u Edukacijskom centru Arimed, vodećoj školi za beauty i wellness zanimanja.

Kako biste osvojili edukaciju za profesionalnog vizažista, trebali ste ispuniti obrazac za prijavu, koji je uključivao kratko motivacijsko pismo. Upravo je motivacijsko pismo jednoj našoj čitateljici otvorilo vrata u nove poslovne izazove.

Brojne prijave potvrdile su da je ovo zanimanje uistinu jedno od najtraženijih u Hrvatskoj, a nakon analize svih prijava, besplatnu edukaciju za profesionalnog vizažista osvojila je Ana-Marija Horvat.

Program vode vrhunski licencirani edukatori, a nakon završene edukacije zanimanje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Zanimanje profesionalni vizažist nudi mogućnost kreativnog izražavanja i napredovanja, a nakon završenog programa, dobitnica će imati sva znanja i vještine koje su potrebne kako bi se istaknula u ovom poslu, ali i pokrenula svoju vlastitu poslovnu priču.

Portal zadovoljna.hr zahvaljuje svim osobama koje su ispunile prijavu i napravile prvi korak ka ostvarenju svojih želja.

Vaše inspirativne priče potvrdile su još jednom da nikad nije kasno za rad na sebi. Žene koje izaberu sebe napravile su najbolju odluku u životu i neka vas ta misao potakne da nikad ne zaboravite da možete baš sve što poželite. 

Arimed Zadovoljna akademija: Prijavite se i osvojite edukaciju za profesionalnog vizažista

Detalje o edukaciji možete pronaći na stranicama Edukacijskog centra Arimed.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju