Čupate li obrve sami ili se prepuštate u ruke stručnjakinja?

Ako spadae u ovu drugu skupinu, imate dvije opcije dok traju izolacija i mjere kojima se čini sve kako bi se suzbilo širenje koronavirusa. Ili zapustiti obrve i čekati odlazak vašoj omiljenoj kozmetičarki ili uzeti pincetu u ruke.

Ako ste odabrali drugu opciju možda vam na putu do savršenih obrva pomogne i jednostavni trik za iscrtavanje savršenog oblika koji donosimo u nastavku.

Genijalka koja stoji iza ovog trika je beauty blogerica Promise Tamang, podijelila ga je prije više od dvije godine, ali sada se nalazimo u situaciji u kojom možda više nego ikad prije trebamo pomoć u ovakvim situacijama.

Za iscrtavanje savršenog oblika ona je koristila samo pincetu i gel za iscrtavanje obrva. Ako za obrve koristite sredstvo u prahu, možete ga pomiješati s malo vazelina.

Prvi korak je taj da premažete rub pincete proizvodom kojim inače iscrtavate i popunjavate obrve.

Nakon toga odaberite širinu obrva koju želite.

Nekad i sad: Slavne žene i obrve - 5 10 dokaza da jedan detalj može promijeniti izgled cijelog lica

Slika nije dostupna Iste kao prije 10, 20, 30 godina: Slavne dame koje se ne odriču glavnog "ponosa" svojeg lica

Obloženi rub pincete zati povucite od unutarnjeg ruba obrva prema njihovom drugom rubu.

Kada se približite rubu, stisnite pincetu kako bi se dvije paralelne linije spojile.

Isto ponovite i s druge strane i dobit ćete savršene obrise.

Najljepše oblikovane: Osam zvijezda čije obrve žene žele kopirati Slavne žene s najljepšim obrvama - 8 Slavne žene s najljepšim obrvama - 6 Slavne žene s najljepšim obrvama - 3 +4 Slavne žene s najljepšim obrvama - 5

Promise Tamang iskoristila je ovaj trik za popunjavanje obrva što je također super opcija ukoliko želite "deblje", odnosno punije obrve.  U nastavku pogledajte videozahvaljujući kojem će vam dodatno pojasniti postupak.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju