U djetinjstvu je Jelena Pokrajčić, mama dviju djevojčica iz Zagreba, igrajući se s prijateljicama, splela puno vjenčića od tratinčica, ali tada joj nije bili ni na kraj pameti da će te iste vjenčiće plesti i godinama kasnije za svoj brend Lilac Vines.

Uoči Uskrsa svoje je pratitelje, a i nas oduševila obručima za kosu u obliku zečića. Jelena kaže da su ti isti zečići najveći hit ovog proljeća.

Sanja iz DOMA studija je poželjela ukras za kosu za uskrsno fotografiranje pa me zamolila da joj napravim jedan. Nisam očekivala da će postati toliko popularan među mamama, a djeca ih rado nose i poziraju s njima, kaže Jelena.

Kada ih pogledate u našoj galeriji bit će vam jasno zašto je to tako. Obruči su ukrašeni cvijećem poput ruža i tratinčica u divnim proljetnim bojama te zelenim grančicama, a svaki od njih ima neodoljive uši koje ovaj ukras čine idealnim uskrsnim modnim dodatkom - za one male, ali i velike.

I s njim nitko neće proći nezapaženo. A upravo je ljubav prema ručnom radu, igri, cvijeću i drugačijim modnim dodacima koji neće proći nezapaženo razlog zbog kojeg je nastao brend Lilac Vines.

Ideja se rodila dok sam organizirala vlastito vjenčanje, kad sam poželjela i sama nositi vjenčić u kosi. Nakon što sam napravila nekoliko za sebe i prijateljice, upiti su odmah krenuli.

Bila je sezona glazbenih festivala koje sam religiozno pohađala, a vjenčići su nezaobilazan dio festivalskog modnog stila. Uskoro sam ih počela raditi za mladenke, za krstitke i pričesti, te kao foto rekvizita za fotografe koji se bave portretnom, obiteljskom i newborn fotografijom, prisjetila se Jelena.

Slika nije dostupna S ušima i repićem: Izradite preslatku ukrasnu vrećicu za čokoladna jaja i slatkiše

Cvjetni ukrasi za Uskrs 10 cvjetnih ukrasa za Uskrs koje možete napraviti sa stvarima koje imate kod kuće

Sve ukrase izrađuje od kvalitetnog umjetnog cvijeća i, kaže, pazi da sve skupa izgleda što realističnije i da bude ugodno za nošenje.

Rekla nam je i da su sezonski i blagdanski ukrasi za dom uvijek traženi, pa su se u njezinoj ponudi, pored modnih dodataka, našli i vjenčići za vrata.

Dekorativni vijenac stvara instant osjećaj topline i dobrodošlice i jedan je od najljepših proljetnih ukrasa, zaključila je Jelena čiji rad možete pratiti na njezinom Instagram profilu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju