Traper suknja je modna klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Iako se najčešći nosi u ležernim izdanjima “za svaki dan”, ovisno o modelu i boji može se lijepo kombinirati i za poslovne situacije ili svečanije trenutke.

Galerija Traper suknja Traper suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 Traper suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 +8 Bershka, 169,90 kn

Ovoga proljeća osobito su popularni modeli do ispod koljena s naglašenim prorezom s prednje strane koji razotkriva noge. Ovaj tip suknji dolazi u različitim bojama – od svijetloplavih do crnih nijansa, a neki modeli ukrašeni su i resicama, konopcem ili poderotinama u boho stilu.

Plisirana suknja Plisirane suknje: 10 modela s kojima ovo proljeće ne možete pogriješiti

Traper suknja je iznimno fleksibilan komad odjeće. Ovisno o kroju ona može vizualno proširiti ili stanjiti pojedini dio tijela. Želite li smanjiti, primjerice, obujam struka odaberte tamniji model visokog struka i A kroja. Svijetliji modeli, pak, tijelu će podariti obline.

Traper suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 2 Stradivairus, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove i pronašli 10 modela traper suknji za sve ukuse, koji se mogu nabaviti po cijeni od 139 do 260 kuna.

15 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje pobjeđuju sve trendove Bijele tenisice uvijek su u modi Bijele tenisice iz novih kolekcija - 12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 8 +12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 14

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju