Crvena je vrlo energična boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona simbolizira strast, ljubav, ali i odlučnost i samopouzdanje. Bez obzira na to birate li mali detalj ili odvažni komad u crvenoj boji – ona će podići svaku modnu kombinaciju.

Galerija Crvena haljina uvijek privlači najviše pažnje Crvene haljine iz trgovina - 2021. - 14 Crvene haljine iz trgovina - 2021. - 13 +9 Benetton, 449 kn

Crvena haljina upečatljivi je odjevni komad koji se – ovisno o modelu, tkanini i uzorku – može sparivati za dnevne i večernje kombinacije.

Duge haljine od svile, satena i sličnih materijala prigodnije su za svečane trenutke, dok će lepršavi krojevi biti bolji izbor za svakodnevne situacije.

I ovoga proljeća nosit će se haljine-košulje mini, midi ili maksi kroja koje dolaze u jarkim crvenim nijansama, ali i s raznovrsnim uzorcima.

Slika nije dostupna Od 129 kuna: 15 modela gležnjača iz novih kolekcija koje će se nositi ovog proljeća

I dalje su popularni modeli A-kroja koji vizualno smanjuju područje struka, ali i haljine na preklop ukrašene volanima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela crvenih haljina iz novih kolekcija od 149 do 1335 kuna koje će se nositi ovog proljeća i ljeta.

Crvene haljine iz trgovina - 2021. - 1 Asos, 397 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju