Bijele tenisice najpopularniji su izbor u ljetnim mjesecima. Ne samo da odbijaju sunčeve zrake već se i lako kombiniraju za dnevne i večernje prilike.

Galerija Šarene tenisice su mamac za poglede Reserved tenisice, 229,90 kn H&M tenisice, 225 kn +7 CCC tenisice, 94,90 kn

Dame kojima je dosadilo nositi bijele tenisice i žele razigrati svoje odjevne kombinacije posežu za upečatljivijim modelima.

Šarene tenisice privući će znatiželjne poglede te posebice uljepšati jednobojna izdanja sastavljena od basic komada. One se mogu spariti uz jednostavne traperice i t-shirt, ali i lepršave suknje i haljine.

CCC tenisice, 94,90 kn CCC tenisice, 94,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na raspolaganju su vam kratki i visoki modeli tenisica s tankom đonom ili povišenom potplatom, a koji su ukrašeni različitim uzorcima – od ljupkog cvijeća do životinjskog printa.

Haljine dugih rukava su kao stvorene za ulazak u jesen Želimo ih sve: 15 modela haljina koje ćemo uskoro nositi od jutra do mraka

Odabrati možete i karirane modele, ili pak color block modele, koji privlače sve poglede.
Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela šarenih tenisica za različite prigode po cijeni od 53 do 229 kuna.

Reserved tenisice, 229,90 kn Reserved tenisice, 229,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju