U svakom ženskom ormaru nalazi se barem jedna rastezljiva haljina koja prati liniju tijela, a izvrsno izgleda na ženama XS ili XL veličini. Iako je riječ o basic modelu on se može s pametnim odabirom cipela te drugim modnim dodacima kombinirati u različitim prilikama.

Galerija Rastezljive haljine iz trgovina 2019. - 11 Rastezljive haljine iz trgovina 2019. - 5 Rastezljive haljine iz trgovina 2019. - 7 +7 H&M, 149 kn

Obično je riječ o pamučnoj haljini s nešto elastina koja pruža maksimalnu udobnost pa je izvrstan izbor za svakodnevno obavljanje obaveza, brigu o djeci, ali i izlaske s prijateljicama. Može se čak iskombinirati i u svečanijim prilikama.

Haljina brenda C&A Od vjenčanja do krizmi: 20 haljina iz C&A za sve svečane prigode

Na raspolaganju su vam mini, midi i maksi modeli u različitim bojama – od puderasto-ružičastih nijansi preko jarko plave ili crvene boje do klasične crne. Odabrati možete haljine s rukavima ili bez njih, kao i modele s dubokim dekolteom, ili pak one visokog ovratnika.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te izabrali 10 rastezljivih haljina za različite prigode koje se mogu kupiti od 69 do 229 kuna.

Pogledajte i:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju