Kuhinjski tekstil u blagdanskim bojama i s božićnim motivima najlakši je način da transformirate dom u prosincu. Na raspolaganju vam je mnoštvo različitih uporabnih predmeta – od podloška za stol do novog stolnjaka s kojima ćete u svega nekoliko minuta napraviti veliku razliku u kuhinju.

Galerija Blagdanski tekstil za kuhinju iz trgovina 2020. - 4 Blagdanski tekstil za kuhinju iz trgovina 2020. - 8 Blagdanski tekstil za kuhinju iz trgovina 2020. - 5 +7 Pepco, kuhinjska rukavica, 8,90 kn

U blagdansko vrijeme popularni su stolnjaci i nadstolnjaci u bijeloj, crvenoj i zelenoj boji sa srebrnim ili zlatnim motivima božićnih zvijezda, jelki i sličnih motiva, ali i oni kariranog uzorka koji unose dodatnu dozu topline u dom.

Mali bor Ideje za ukrašavanje drvca koje će se savršeno uklopiti u mali stan

Upotrijebiti možete i najjednostavniji jednobojni stolnjak te ga oživiti s atraktivnim podlošcima za tanjure i čaše. Tu su i lijepe blagdanske krpe koje možete iskoristiti za čišćenje, ali i kao ukras. Želite li postići potonji efekt, objesite ih na ručku od pećnice ili na neko drugo istaknuto mjesto u kuhinji.

U trgovinama možete nabaviti i haljinice za stolce koje uistinu podižu prostor u samo jednom potezu.

Božikovina Božićni ukras iz prirode: Kako brzo i jednostavno božikovinom ukrasiti dom?

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 10 predmeta za najlakšu blagdansku transformaciju kuhinje od 9 do 159 kuna.

Blagdanski tekstil za kuhinju iz trgovina 2020. - 8 Jysk nadstolnjak, 55 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju