Mala crna haljina je svevremenski klasik jer se izvrsno kombinira za dnevne ili večernje svečane prigode. No osim modne fleksibilnosti krasi je još jedna izvrsna karakteristika – vizualno stanjuje cijelu figuru.

Galerija Haljine koje vizualno stanjuju struk 2019. - 9 Haljine koje vizualno stanjuju struk 2019. - 3 Haljine koje vizualno stanjuju struk 2019. - 2 +7 Dorothy Parker, strukirana haljina A kroja, 237 kn

Želite li vizualno stanjiti struk, najbolje je odabrati model A kroja. Pritom haljina niti ne mora biti u tamnoj boji da bi imala ovaj efekt.

A kroj može vješto preoblikovati figuru, podariti manji struk, proširiti bokove i sakriti bedra. Pripazite samo da ne birate modele s predimenzioniranim uzorkom.

Tanji struk donijet će vam i dvobojni model (color blocking) pogotovo ako je gornji dio u tamnoj boji, a donji u jarkim nijansama.

Ne zaboravimo ni svevremenske prugice. Pritom valja znati da haljine s vodoravnim prugicama vizualno proširuju, a modeli s okomitim prugicama stanjuju obujam tijela.

Haljine koje vizualno stanjuju struk 2019. - 1 C&A, color block haljina, 659 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Džepovi na bokovima još su jedan zgodan detalj koji će vizualno preoblikovati figuru u trenutku kada ruke stavite u njih, pa slobodno odabirete i takve modele čak i ako su u svijetlim nijansama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali deset modela haljina koji vizualno stanjuju struk.

10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 +7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 5

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju