Daleko od toga da voljene suknje mini i midi dužine izlaze iz mode, ali ove jeseni na tron popularnosti mogla bi zasjesti maxi verzija omiljenog odjevnog komada.

Galerija Ovu jesen nosit će se duge suknje Zara, 229,90 kn Bershka, 249,90 kn +7 Stradivarius, 149,90 kn

U nadolazećem razdoblju nosit će se, naime, ženstvene duge suknje koje će svakodnevnim kombinacijama dati romantični dodir.

Duge suknje dobile su svoje mjesto i u kolekcijama modnih kuća, među kojima su Chloe i Chanel, za jesen/zimu 2019. godine.

Jelena Đoković Jelena Đoković: Suknja za 219 kuna koju sigurno nećemo viđati na gradskoj špici

Natikače s visokom potpeticom ponovo se vraćaju u modu Tko to može nositi? Pet modela “problematičnih” ljetnih natikača koje su podijelile žene

A sada zatvorite oči i zamislite se u dugoj suknji koju ste iskombinirali s primjerice predimenzioniranim džemperom. Ako vam se ono što ste zamislili sviđa zavirite u našu galeriju i pogledajte ponudu dugih suknji u trgovinama.

Njihov veliki plus je činjenica da ne trebate čekati jesen jer one već sada mogu postati dio vaših ljetnih kombinacija, a kada za to dođe vrijeme sandale ćete zamijeniti tenisicama ili gležnjačama.

Kada su u pitanju stilovi, ponuda je uistinu široka pa ćete pronaći nešto za sebe bez obzira volite li cvjetni uzorak, jednobojne komade ili suknje od jeansa.

Bershka, 249,90 kn Bershka, 249,90 kn (Foto: Bershka)

Pogledajte i ponudu tenisica koje će se nositi ove jeseni:
Stigli su novi modeli: 20 tenisica koje će se nositi ove jeseni +0 Tenisice brenda Hogl

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju