Često se govori o rutini njege kože, no kako ona treba izgledati, mnogima je nepoznanica. Od pjenice ili gela za čišćenje lica, preko seruma, kreme za područje ispod očiju, do dnevne kreme i SPF-a koji će zaštititi kožu lica od štetnog utjecaja sunca.

Galerija Garnierova linija s vitaminom C Garnier 2u1 Brightening Serum Cream Garnier 2u1 Brightening Serum Cream +11 Garnier 2u1 Brightening Serum Cream

Ako ste poput nas u svojim ranim dvadesetima zaboravljali svakodnevno nanositi SPF na lice, onda se sad zasigurno borite s tamnim mrljicama na licu kojih je teško riješiti se. Tamne flekice nastaju i zbog problema s prištićima i aknama, a rješenje je za te tvrdoglave mrljice vitamin C. Zato smo za vas isprobali novu liniju Garnierovih proizvoda obogaćenih vitaminom C koji obećavaju blistavu kožu već nakon nekoliko dana korištenja, izbjeljuju hiperpigmentacijske mrlje i pružaju zaokruženu rutinu njege kože.

Micelarna voda Garnier Vitamin C

Osvježite svoju kožu i u jednom je potezu očistite od svih nečistoća koje su se na njoj nakupile tijekom dana. Micelarna voda Garnier vitamin C u jednom potezu uklanja tragove šminke, a nježna je i za područje oko očiju. Tako će ukloniti i najotporniju šminku s lica i istovremeno je svojim vitaminom C napuniti energijom te joj podariti blistavost. Taj blagotvorni sastojak posvjetljuje tamne mrljice na licu, ujednačava ten i vraća koži svježinu kakvu zaslužuje.

Garnierova linija s vitaminom C Garnierova linija s vitaminom C Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Gel za čišćenje lica Garnier Vitamin C

Prvi i glavni korak u svakoj rutini njege kože jest čišćenje lica odgovarajućim čistačem. Gel za čišćenje lica Garnier Vitamin C idealan je za sve tipove kože, pa i onu najosjetljiviju. Nježno uklanja nečistoće s lica i višak sebuma, a kako je obogaćen vitaminom C, odnosno njegovim derivatom, i ekstraktom limuna, posvjetljuje mrljice na licu i tako ujednačava ten te daje koži prekrasan, zdravi sjaj.

Serum Garnier Vitamin C Serum Garnier Vitamin C Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Serum Garnier Vitamin C

Serumi su vrsta njege fokusirani na određeni problem s kožom. Serum Vitamin C prvi je Garnierov serum s koncentracijom vitamina C od 3,5 %, niacinamidom i salicilnom kiselinom usmjeren na rješavanje problema s hiperpigmentacijskim mrljama, ožiljcima od akni i neujednačenog tena. Njegova fenomenalna svojstva aktivno se hvataju ukoštac s problemima na koži, s kojima se danas bori sve više žena, i u tome pobjeđuju.

Prvi učinci vidljivi su već nakon tri dana korištenja, a koža djeluje ujednačenije i glađe. Mala, ali snažna njega kože nanosi se na čisto lice ujutro i navečer prije dnevne ili noćne kreme. S obzirom na to da je riječ o sastojcima koji posvjetljuju kožu, nemojte zaboraviti nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom kako biste iz njega mogli izvući najviše.

Serum Garnier Vitamin C Serum Garnier Vitamin C Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Krema za područje oko očiju Garnier Skin Naturals Vitamin C

Vaše oči zahtijevaju jednaku njegu kao i ostatak vašeg lica. S obzirom na to da se za svaku kremu i serum savjetuje izbjegavanje tog delikatnog područja, krema Garnier Skin Naturals Vitamin C namijenjena je baš za područje oko očiju. Kako je njezina formula, osim vitaminom C, obogaćena i niacinamidom i kofeinom, krema ublažava znakove umora, tamne podočnjake i sitne bore ispod očiju te ostavlja svjež i zdrav izgled kože lica. Želite li iz nje izvući najviše, trebalo bi je nanositi dva puta dnevno – ujutro i navečer, te se s povjerenjem prepustiti moćnim sastojcima koji će kožu učvrstiti i zagladiti.

Garnier 2u1 Brightening Serum Cream Garnier 2u1 Brightening Serum Cream Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Garnier 2u1 Brightening Serum Cream

Kao šećer na kraju dolazi Garnier 2u1 Brightening Serum Cream. Taj proizvod oduševljava na više razina jer istovremeno pruža koncentriranu njegu seruma i hrani kožu baš poput kreme. U bočici sreće nalazi se 20 % seruma obogaćenog vitaminom C i ekstrakt limuna, koji su poznati po svojim posvjetljujućim svojstvima, pa se možemo pozdraviti s tvrdoglavim tamnim mrljicama na licu koje spuštaju samopouzdanje. Svojstva kreme podarit će koži svu potrebnu hidrataciju i njegu tijekom dana te učvrstiti na licu sve proizvode koje ste na njega prethodno nanijeli. Osim toga, sadrži i zaštitni faktor 25, koji će pružiti koži dovoljnu zaštitu od sunca, dok će vitamin C marljivo raditi svoj posao.

Garnier 2u1 Brightening Serum Cream Garnier 2u1 Brightening Serum Cream Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Maska za lice Garnier Vitamin C

Iako maska za lice nije posljednji korak u rutini, već se stavlja odmah nakon cleansera, ovakvu vrstu njege poželjno je uvrstiti u rutinu jednom do dva puta tjedno, posebice ako imate osjećaj da vam je koža dehidrirana i da zbog nje izgledate umornije nego što jeste. Maska za lice Garnier Vitamin C djelovat će poput velike čaše vode jer želi kožu intenzivno nahraniti i podariti koži potrebnu vlažnost. Ona je poput cijele linije obogaćena derivatom vitamina C i hijaluronskom kiselinom, koja će u 15 minuta učiniti čuda s kožom i ostaviti dojam njegovane, meke i nahranjene kože lica.

Maska za lice Garnier Vitamin C idealna je za one koji se spremaju na putovanje jer je koža tada sklona isušivanju i dehidraciji. Zato učinite svojoj koži uslugu i ponesite ovog malog saveznika na svoje iduće putovanje.

U Garnieru se jako brinu o okolišu, pa su sve njihove bočice napravljene od recikliranih materijala kako bi smanjili svoj ugljični otisak te učinili svijet ljepšim i zelenijim mjestom. Čineći dobro našem planetu, čine dobro i vašoj koži jer će od njihovih proizvoda izgledati svježe i zablistati zdravim sjajem.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Garnier po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju