Tajice brenda Iuga najprodavaniji su artikl na Amazonu u kategoriji ženske odjeće za trčanje. Ovaj podatak ne čudi ako je poznato da su njihovi modeli napravljeni od rastezljiva i vrlo nosiva materijala koji nije proziran, a koji laska svakom konfekcijskom broju.

Galerija Tajice Iuga - 3 Tajice Iuga - 1 Tajice Iuga - 2 +0 Tajice Iuga - 4

Korisnicama se sviđa što su Iuga tajice dostupne u veličinama od XS do XXL, a imaju posebno konstruiran i podebljan gornji dio s efektom steznika u kojima struk izgleda dobro. Tajice pružaju odličnu potporu i predjelu bedra, bokova i stražnjice.

Imaju i mali skriveni džep u koji je moguće staviti ključeve, kreditnu karticu, mobitel ili neku sličnu sitnicu.

Žene vole nositi tajice "Nikad više neću kupiti neke druge": Hit tajice koje žene vole jer prikrivaju nesavršenosti

Za razliku od razvikanijeg brenda Lululemon, koji krase slične karakteristike, a nose ga poznate blogerice i fashion influenserice, Iuga tajice prodaju se za četvrtinu njihove cijene. Ovisno o veličini par tajica moguće je kupiti za 20 do 23 američka dolara, odnosno od 130 do 150 kuna.

Tajice imaju više od 1700 recenzija na Amazonu s prosječnom ocjenom od 4,5 zvjezdica.

Materijal je deblji nego što sam mislila, vrlo mekan i ugodan za nošenje. Također imaju povišeni struk koji ostaje na mjestu dok vježam, što mi je najvažnije. S njima nema navlačenja, piše jedna od zadovoljnih korisnica na ovoj internetskoj stranici.

Odabrati možete tajice u 15-ak boja – od svjetlosive, preko crvene i ljubičaste do tamnoplave i crne, a na raspolaganju su kratki modeli (biciklističke), kapri modeli i klasične tajice.

Jennifer Lopez: "Gole" tajice koje slave trud uložen u teretani Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 1 Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 2 Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 3 +0 Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju