U proljeće i ljeto žene obožavaju nositi rastezljive, lagane i udobne maksi haljine. Dokazuje to i recenzije na Amazonu gdje se u kategoriji odjeće, cipela i nakita najviše prodaje Grecerelleova maksi haljina.

Galerija Grecerelle maksi haljina na Amazonu - 2 Grecerelle maksi haljina na Amazonu - 1 Grecerelle maksi haljina na Amazonu - 5 +1 Grecerelle maksi haljina na Amazonu - 3

Obožavam ovu haljinu. Materijal je vrlo mekan i udoban, bolji nego što sam očekivala. Vrlo je svestrana – može se nositi u svakodnevnim situacijama ili u svečanijim prilikama. Svakako ću si kupiti još koju boju, komentirala je jedna od tri tisuće zadovoljnih korisnica na Amazonu.

Ilustracija retro kupaćeg kostima Kupaći kostim za 170 kuna koji dobro izgleda na ženama svih konfekcijskih brojeva

Grecerelloeva maksi haljina ima džepove, napravljena je od umjetne svile, a koji dolazi u 29 različitih boja i uzoraka. Na raspolaganju je sve od svjetloplave nijanse preko modela s predimenzioniranim cvjetovima do klasične crne maksi haljine.

Grecerelle maksi haljina na Amazonu - 1 haljina dolazi s kratkim ili dugim rukavima (Foto: amazon.com)

Haljina dopire do stopala, ima V-izrez i djelomično otvorena leđa, a odabrati možete model s kratkim i dugim rukavima. Odlično se kombinira s najrazličitijim vrstama obuće – od japanki, preko tenisica, do štikli.

Grecerelleova haljina dostupna je u veličini od od S do XXL, a trenutačno se prodaje po sniženoj cijeni od 23,80 američkih dolara, odnosno oko 159 kuna.

Velik izbor boja i uzoraka, dostupnost različitih veličina te povoljna cijena učinili su ovu Gracerelleovu haljinu vrlo popularnom kod žena. Zadovoljne korisnice na Amazonu dodijelili su joj 4 od 5 mogućih zvjezdica.

Pogledajte i:

Za 109 kuna: Najprodavanija haljina na internetu koja vizualno produžuje noge Dearcase midi haljina s Amazona - 5 Dearcase midi haljina s Amazona - 2 Dearcase midi haljina s Amazona - 1 +2 Dearcase midi haljina s Amazona - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju