U proljeće i ljeto žene obožavaju nositi rastezljive, lagane i udobne maksi haljine. Dokazuje to i recenzije na Amazonu gdje se u kategoriji odjeće, cipela i nakita najviše prodaje Grecerelleova maksi haljina.

Galerija

Obožavam ovu haljinu. Materijal je vrlo mekan i udoban, bolji nego što sam očekivala. Vrlo je svestrana – može se nositi u svakodnevnim situacijama ili u svečanijim prilikama. Svakako ću si kupiti još koju boju, komentirala je jedna od tri tisuće zadovoljnih korisnica na Amazonu.

Grecerelloeva maksi haljina ima džepove, napravljena je od umjetne svile, a koji dolazi u 29 različitih boja i uzoraka. Na raspolaganju je sve od svjetloplave nijanse preko modela s predimenzioniranim cvjetovima do klasične crne maksi haljine.

Grecerelle maksi haljina na Amazonu - 1
haljina dolazi s kratkim ili dugim rukavima (Foto: amazon.com)

Haljina dopire do stopala, ima V-izrez i djelomično otvorena leđa, a odabrati možete model s kratkim i dugim rukavima. Odlično se kombinira s najrazličitijim vrstama obuće – od japanki, preko tenisica, do štikli.

Grecerelleova haljina dostupna je u veličini od od S do XXL, a trenutačno se prodaje po sniženoj cijeni od 23,80 američkih dolara, odnosno oko 159 kuna.

Velik izbor boja i uzoraka, dostupnost različitih veličina te povoljna cijena učinili su ovu Gracerelleovu haljinu vrlo popularnom kod žena. Zadovoljne korisnice na Amazonu dodijelili su joj 4 od 5 mogućih zvjezdica.

Pogledajte i:

Za 109 kuna: Najprodavanija haljina na internetu koja vizualno produžuje noge