Melania Trump priprema se za svoj posljednji Božić u Bijeloj kući.

Jedan od zadataka svake prve dame je i božićno uređenje Bijele kuće koje se tradicionalno predstavlja javnosti u ovo doba godine.

Po tom pitanju Melania je proteklih godina uglavnom bila na meti kritika zbog svog ukusa i pomalo neobičnog odabira ukrasa. Njezino viđenje blagdanskog dekora baš se i nije svidjelo Amerikancima koji očito više preferiraju ideju tradicionalnog američkog Božića.

Ove godine prva dama igrala je na sigurno i odlučila se za uređenje upravo u tom stilu. Više od 125 volontera proteklog je vikenda postavljalo borove i ukrase, a Melania je jučer službeno predstavila prigodni blagdanski dekor.

Adventski vijenac s čašama - 2 Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica

Slika nije dostupna Adventski vjenčić-vlakić najčarobniji je blagdanski ukras jednog splitskog doma

Čak 62 drvca, 106 vijenaca, 3200 lampica, 17.000 mašnica i više od 150 vrsta cvjetnih aranžmana krasi Bjelu kuću ove godine. Tu je i 365 metara raznih girlandi.

Posebno se ističe uređenje takozvane Crvene sobe s posvetom svim esencijalnim radnicima u kojoj se nalaze i ručno rađeni ukrasi.

Gospođa Trump osobno je odabrala svaki detalj za blagdansku sezonu u Bijeloj kući, slaveći ovu zemlju koju svi ponosno nazivamo svojim domom, poručili su iz ureda prve dame.

Uz razne tradicionalne detalje, Melania je odabrala i čarape za poklone obješene na kamin, a uređenje nije moglo proći bez keksa i mlijeka za Djeda Božićnjaka.

U galeriji pogledajte kako je prva dama SAD-a ove godine uredila Bijelu kuću povodom nadolazećih blagdana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju