Olja Vori obožava nositi upečatljive modne komade zahvaljujući kojima njezina modna izdanja nikada ne prolaze neprimijećeno.

Galerija Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici +2 Olja Vori na zagrebačkoj špici

Tako je bilo i ovaj vikend kada je zagrebačkom špicom prošetala u kombinaciji koja je bila pravi mamac za poglede zahvaljujući, prije svega, efektnim bojama.

Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Glavna zvijezda kombinacije bila je raskošna midi suknja A-kroja brenda Philosophy di Lorenzo Serafini. Ženstvena suknja visokog struka ukrašena je zeleno-plavim cvjetnim uzorkom, a detalj koji će osvojiti mnoge dame su njezini džepovi.

Suknja brenda Philosophy di Lorenzo Serafini Suknja brenda Philosophy di Lorenzo Serafini (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Olja je uz suknju nosila bijelu pamučnu majicu s v-izrezom koja se na rubu veže u mašnu, a preko nje je nosila još jedan upečatljivi komad, satensku bomber jaknu brenda Maje.

Satenska bomber jakna brenda Maje Satenska bomber jakna brenda Maje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dozu ležernosti izdanju su donijele popularne starke u bijeloj boji, kultne tenisice koje uvijek nađu svoj put do gradskih ulica i najdivnijih modnih kombinacija.

Zelena clutch torba pod rukom, efektni komadi nakita i sunčane naočale bili su detalji koji su uputpunili ovo sjajno izdanje.

Olja Vori u tako dobroj jakni rezerviranoj za modne buntovnice sa stavom Haljina Bella s potpisom brenda ELFS Jakna Cher s potpisom brenda ELFS Jakna Cher s potpisom brenda ELFS +3 Jakna Cher s potpisom brenda ELFS

Olja Vori vs. Jennifer Lopez: Koja dama nosi bolji model popularne bezvremenske torbe? Haljina brenda Twinset Olja Vori na zagrebačkoj špici u haljini brenda Twinset i s torbom brenda Coach Olja Vori na zagrebačkoj špici u haljini brenda Twinset i s torbom brenda Coach +4 Olja Vori na zagrebačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju