Topla predblagdanska subota očekivano je na špicu izmamila brojne građane Zagreba, a među njima i imena s hrvatske javne scene.

Galerija Haljina brenda Twinset Olja Vori na zagrebačkoj špici u haljini brenda Twinset i s torbom brenda Coach Olja Vori na zagrebačkoj špici u haljini brenda Twinset i s torbom brenda Coach +4 Olja Vori na zagrebačkoj špici

Rado viđena gošća zagrebačke špice definitivno je Olja Vori, jedna od naših najodvažnijih poznatih ljubiteljica mode. Ni ovaj put nije razočarala odjevnom kombinacijom u kojoj se na prvi pogled istaknula odlična haljina brenda Twinset.

Olja Vori na zagrebačkoj špici u haljini brenda Twinset i s torbom brenda Coach Olja Vori na zagrebačkoj špici u haljini brenda Twinset i s torbom brenda Coach (Foto: Josip Moler/Cropix)

Plisirani model pod nazivom Agate dio je njihove linije Actitude prepune statement komada u svestranom i bezvremenskom stilu.

Haljina brenda Twinset Haljina brenda Twinset (Foto: Twinset)

Dugačku colorblock haljinu s motivom crne zvijezde spojila je sa sivim sakoom i New Balance tenisicama. Poznavateljice popularnih torbi sigurno su u njezinu izdanju prepoznale model Tabby slavnog njujorškog brenda Coach.

Olja Vori nosi torbu Tabby u popularnoj tamnoplavoj nijansi Olja Vori nosi torbu Tabby u popularnoj tamnoplavoj nijansi (Foto: Josip Moler/Cropix)

Osnovan 1941. kao mala obiteljska radionica na Manhattanu, Coach je isprva izrađivao samo sitnu kožnatu galanteriju poput novčanika. Onda im 1946. pridružuju Miles i Lillian Cahn, vlasnici manufakture za izradu torbi koji su uskoro u potpunosti preuzeli Coach i proširili proizvodnju. Njihov rast započinje sredinom 60-ih, usporedo s distribucijom njihovih torbi u robnim kućama diljem Sjedinjenih Američkih država i izlaskom na međunarodno tržište.

Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Lansirali su razne modele torbi, ali najpopularnija i najtraženija defnitivno je Tabby torba. Nastala na temelju modela koji je u 70-ima napravila slavna američka dizajnerica Bonnie Cashin, torba Tabby prepoznatljiva je po svom bezvremenskom dizajnu i istaknutom slovu C, a dostupna je u različitim veličinama.

Olja je za sebe odabrala najveći dostupni model, i to u vrlo popularnoj nijansi tamnoplave boje, takozvanoj teget plavoj.

Jennifer Lopez nosi srebrnu varijantu manjeg Tabby modela Jennifer Lopez nosi srebrnu varijantu manjeg Tabby modela (Foto: Profimedia)

Torbu Tabby u svojoj garderobi ima i Jennifer Lopez koja od 2019. nosi titulu globalne ambasadorice brenda Coach. Na njihovu reviju održanu u sklopu Njujorškog tjedna mode svojevremeno je došla sa srebrnom metalik varijantom ovog modela.

Jennifer Lopez nosi srebrnu varijantu manjeg Tabby modela Jennifer Lopez nosi srebrnu varijantu manjeg Tabby modela (Foto: Profimedia)

Više mi se sviđa...

glasova:

 

I torba je mrak: Olja Vori u hlačama s udobnim strukom koje osvajaju i krojem i bojom Olja Vori na modnom eventu - 2 Olja Vori na modnom eventu - 1 Olja Vori na modnom eventu - 3 +2 Olja Vori nosi torbu brenda Diesel

Olja Vori: Odijelu koje osvaja bojom "bakandže" su baš dobar par Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 5 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 6 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 1 +4 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju