Ako ste u potrazi za frizurom oko koje se nećete morati previše truditi, bob je uvijek dobar izbor. Radi se o frizuri kojoj nitko ne može narušiti popularnost posljednjih nekoliko godina.

Prednost boba je i ta što dolazi u raznim oblicima i dužinama. Može biti do ključne kosti ili kraći, može biti slojevit ili tup i to je samo mali dio opcija, a nove stalno stižu.

Za jesen pred nama stigla je i nešto odvažnija verzija boba u kojoj su spojeni "kropani" bob popularan 90-ih i francuska vezija boba - rezultat je neodoljivi "ušuškani" bob kojeg odlikuje istovremeno mekana i oštra tesktura. On je istovremeno hrabar i sladak i lagan za održavanje.

Radi se o modernoj verziji francuskog boba. Ušuškani bob još je kraći i "bezobrazniji", idealan za sve kojima je dosadila duža kosa.

Ako i sami razmišljate o kraćenju kose, vašem frizeru objasnite da želite oštar bob koji seže do vaše čeljusti, sa slojevima na kraju koji će stvoriti mekoću. Ova frizura sjajno izgleda u kombinaciji sa šiškama-zavjesama koje će dodatno uokviriti lice, ali neka budu dovoljno duge da ih možete po potrebi staviti iza uha.

Slika nije dostupna Vrijeme je za promjenu? Pet frizura koje će ove jeseni biti najpopularnije

Kada je u pitanju oblikovanje frizure, stražnji dio neka se suši na zraku, a prednje dijelove kose sušite unatrag od lica kako biste stvorili mekši volumen, teksturu i kretanje oko jagodica. Radi se o minimalnoj rutini održavanja koja se posebno sviđa ženama.

Slika nije dostupna Za (polu)dugu kosu svih tekstura: 30 frizura u kojima je visoki rep glavna zvijezda

Naravno, prije šišanja, razgovarajte s vašom frizerkom, a ako vam da zeleno svjetlo, frizura u nastavku je ona koju joj trebate pokazati.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju