Jutro nakon dodjele Zlatnih globusa rezervirano je za analiziranje dobitnika, ali i modnih odabira holivudskih zvijezda.

Galerija Nicole Kidman nosila je pripijenu crvenu haljinu Emma Stone nosila je haljinu čija je izrada trajala 800 sati Uz haljinu je Emma Stone kombinirala torbicu u obliku valjka +4 Jamie Lee Curtis izgledala je božanstveno u bijelom

Iako su u prvom planu haljine, s velikom se pozornošću proučavaju i modni dodaci – naušnice, prstenje, štikle, frizure, torbice... koje su zvijezde nosile na crvenom tepihu.

I dok su se mnoge glumice, kada su u pitanju torbice, i ove godine odlučile za jednostavne clutch opcije, glumica Nicole Kidman za crveni tepih odabrala je modni dodatak koji je uspio zasjeniti i štikle.

51-godišnja glumica oduzimala je dah u šljokičastoj, pripijenoj, crvenoj haljini koju potpisuje Michael Kors, a u njezinoj ruci istaknula se srebrna clutch-torbica koja svojim oblikom i izgledom neodoljivo podsjeća na diskokuglu.

Da torbica kao modni dodatak itekako može podignuti kombinaciju, potvrdila je i glumica Jamie Lee Curtis, koja je u odvažnoj bijeloj haljini izgledala božanstveno. Glumica se na crvenom tepihu pojavila u bijelom od glave do pete. Haljinu s dubokim prorezom po sredini upotpunio je srebrni detalj na prsima. Cjelokupni izgled podigle su pak  "gole" štikle, prekrasne naušnice i bijela clutch torbica sa "svemirskim" srebrnim dodatkom.

Jamie Lee Curtis izgledala je božanstveno u bijelom Jamie Lee Curtis izgledala je božanstveno u bijelom (Foto: Getty Images)

Na ovogodišnoj dodjeli Zlatnih globusa mnoge zvijezde odlučile su se za nešto hrabrije modne odabire pa je na crvenom tepihu viđen cijeli niz vatreno crvenih i narančastih toaleta. Ove dvije boje iskombinirala je glumica Elsie Fisher, koja je odjenula crveno Kenzo baršunasto odijelo i cipele, a kombinaciju je upotpunila narančastim remenom i zanimljivom torbicom iste boje.

Narančasta torbica pravokutnog oblika još se više istaknula zahvaljujući crnim resicama koje ju krase.

Miljenica mnogih, glumica Emma Stone, još je jednom zasjala na crvenom tepihu u Louis Vuitton "goloj" haljini ukrašenoj sa srebrnim perlicama uz koju je iskombinirala zanimljivu srebrnu torbicu u obliku valjka, za koju je zakačila "Time's Up x 2" vrpcu i tako dala podršku pokretu koji se bori za ravnopravnost. Elegantan izgled upotpunila je dijamantnim naušnicama.

Inače, izrada haljine, zbog koje je glumica opet završila na listama najbolje odjevenih, trajala je 800 sati i pravo je umjetničko djelo na kojem je radilo više od 30 ljudi.

Pogledajte i izdanje Julie Roberts zbog kojeg su i glamurozne haljine pale u drugi plan.

Pobjednica u nošenju glavnog trenda 76. Zlatnih globusa jest glumica Charlize Theron.

Emma Stone nosila je haljinu čija je izrada trajala 800 sati Emma Stone nosila je haljinu čija je izrada trajala 800 sati (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju