Pjevačica Rihanna svojim je modnim odabirima pomakla granice trudničke mode, no jedno odvažno trudničko izdanje moglo se i vidjeti i na drugoj večeri Sarajevo Film Festivala. Trudna bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić crvenim tepihom Narodnog pozorišta prošetala se u haljini golog trbuha.

Galerija Bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić pokazala je goli trudnički trbuh na crvenom tepihu SFF-a - 4 Bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić pokazala je goli trudnički trbuh na crvenom tepihu SFF-a - 3 Bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić pokazala je goli trudnički trbuh na crvenom tepihu SFF-a - 1 +5 Bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić pokazala je goli trudnički trbuh na crvenom tepihu SFF-a  

Dugačka pripijena haljina šarenog uzorka ima dugačke rukave, a gornji dio posebno je zanimljiv jer su prekrivene samo grudi, dok je trbuh u potpunosti otkriven.

Glumica Ida Keškić, koja čeka dijete sa suprugom Filipom Vunjakom, svojim modnim odabirom istaknula je ljepotu trudničkog tijela i pokazala izdanje za crveni tepih kakvo se ne viđa često.

Bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić pokazala je goli trudnički trbuh na crvenom tepihu SFF-a - 1 Bosanskohercegovačka glumica Ida Keškić pokazala je goli trudnički trbuh na crvenom tepihu SFF-a (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Uz zanimljivu trudničku haljinu Ida je nosila tvrdu clutch torbicu, dok je nakit u potpunosti izostavila, osim jednog prstena. Kosu je nosila zalizanu i svezanu u visoku pletenicu.

Bosanskohercegovačka glumica i njezin odabranik Filip Vunjak vjenčali su se krajem travnja, a par će uskoro dobiti svoje prvo dijete, sina.

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnice iz centra Zagreba - 2

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju