Držeći u naručju svoju djevojčicu odjevenu u preslatko odijelce leopard-uzorka, zgodna mama prošetala se središtem Zagreba i pokazala sjajno street style izdanje stvoreno za ljubiteljice šik vojničkog stila.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba

Da hlače neutralne boje mogu biti itekako pogođen odabir za kombinaciju u vojničkom stilu s daškom ženstvenosti, dokazala je mama koja se sa svojom kćeri prošla zagrebačkim središtem. Svoj street style složila je od cargo hlača prljavo bijele boje s velikim džepovima sa strane, jedan džep na predjelu bedara i jedan na donjem dijelu hlača.

Ulična moda u centru Zagreba - 12 Street style mama iz centra Zagreba u 'cargo' hlačama i vojničkim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hlače širokih komotnih nogavica djeluju vrlo udobno, a šik street stylerica spojila ih je s kožnatom jaknom u stilu bomberice na kojoj se ističu dva remenčića sa strane te naglašena, prošivena ramena.

Izbor obuće bio je ziheraški kada je riječ o vojničkom stilu te je dama svoj military look zaokružila robusnijim modelom crnih čizama na deblji đon i vezanje, u stilu vojničkih čizama.

Avijatičarske sunčane naočale začinile su njezin street style, dok je tamniji ruž za usne skrenuo pažnju na lice lijepe mame iz centra Zagreba.

Druga izdanja zagrebačke ulične mode iz pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odlična minica u kojoj mlada dama sa zagrebačke špice izgleda fenomenalno Zagrebačko street style izdanje u odličnoj minici Zagrebačko street style izdanje u odličnoj minici Zagrebačko street style izdanje u odličnoj minici +2 Mlada dama uz minicu je nosila robusne čizme

Ljepotica iz Zagreba u "zakopčanim" čizmama i majici koju bi i Beyonce nosila Beyonce u kombinezonu brenda Marine Serre Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre Haljina brenda Marine Serre u street style izdanju s Pariškog tjedna mode +7 Haljina brenda Marine Serre u street style izdanju s Pariškog tjedna mode

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju