Povezanost između psa ili mačke i vlasnika posebna je vrsta ljubavi koju sada možete slaviti i s ogrlicom prijateljstva.

Ako ste ikada poželjeli imati istu narukvicu kakva je ogrlica vašeg ljubimca, sada tu želju možete i ostvariti. Američki brend FriendshipCollar osmislio je komplete ogrlica za pse i mačke i narukvica za ljude koje će prijateljstvo između vas i vašeg mezimca učiniti još čvršćim.

Kompleti ogrlica i narukvica dolaze u nekoliko dezena, a svaki je lijep i poseban na svoj način. Izrađene su od veganske kože i tkanina iz etičkih izvora (brend je sto posto cruelty free) te su otporne na ogrebotinu i vodu. Ogrlice za pse dostupne su za sve veličine pasa, od XXXS do XXL.

Slika nije dostupna Prijatelji već 11.000 godina: Povezanost psa i čovjeka i dublja je nego što mislimo

Slika nije dostupna Labrador i njemačka doga postali su najbolji prijatelji, i to na presladak način

Sa svakom kupnjom određeni iznos donira se za hranu pasa i mačaka u skloništima koji ondje čekaju svoje domove i trenutak kada će i oni nekome postati najbolji prijatelji.

Cijena kompleta s ogrlicom za psa je 35 eura (265 kuna), s ogrlicom za macu 25 eura (189 kuna), a mogu se kupiti na stranici brenda FriendshipCollar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju