U šarmantnom istarskom mjestašcu Kaštelir nedaleko od Poreča, čijom panoramom dominiraju vinogradi i maslinici, smještena je ova kamena vila za odmor duše i tijela.

Galerija Villa Cypress u blizini Poreča - 1 Villa Cypress u blizini Poreča - 2 Villa Cypress u blizini Poreča - 4 +6 Villa Cypress u blizini Poreča - 3

Villa Cypress (engl. čempres) nalazi se na nadmorskoj visini od 250 metara, okružena je prekrasnim zelenilom i cvijećem te pruža maksimalnu privatnost. Odlična je ideja za sve one koji žele pobjeći od stresne svakodnevnice i dubinski se odmoriti.

Slika nije dostupna Pravi istarski raj! Kuća za odmor u blizini Umaga u kojoj bismo proveli cijelo ljeto

Engleski arhitekt dizajnirao je izgled vile i privatnog vrta koji se prostire na 4000 kvadratnih metara u tipičnom stilu ladanjske kuće. Villa Cypress nedavno je renovirana i u potpunosti klimatizirana, a obuhvaća četiri spavaće sobe i četiri kupaonice za maksimalni smještaj osam osoba.

Villa Cypress u blizini Poreča - 6 Prostor za druženje (Foto: Uz dopuštenje Ville Cypress)

Na raspolaganju je i veliki dnevni boravak s kaminom kao i moderna te dobro opremljena kuhinja za pripremu ukusnih jela. Kuća ima i dvije terase s roštiljem na kojima se nalaze veliki stol i stolice za druženje na otvorenom.

Osvježenje od ljetnih vrućina možete pak potražiti u bazenu u sklopu vile, uz koji se nalazi i mjesto s ležaljkama stvoreno za sunčanje. Bez sumnje, dodatno će vas opustiti i pogled na spektakularnu okolicu i zvuk ugodnog povjetarca koji prolazi kroz krošnje obližnjih stabala.

Villa Cypress u blizini Poreča - 8 Pogled na vilu s vrtom iz zraka (Foto: Uz dopuštenje Ville Cypress)

150 metara od mora: Divna terasa s beskonačnim bazenom kod Trogira na kojoj bismo proveli cijelo ljeto Vila Elyzeum kod Trogira - 3 Vila Elyzeum kod Trogira - 1 Vila Elyzeum kod Trogira - 2 +5 Vila Elyzeum kod Trogira - 4

Kakva idila! Vrtna oaza Danijele iz Koprivnice okružena je čempresima i prepuna cvijeća Vrt Danijele Novak Vrt Danijele Novak Vrt Danijele Novak +3 Vrt Danijele Novak

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju