Uvijek nasmiješena Olja Vori sunčani zimski vikend iskoristila je za odlazak u grad, a velika ljubiteljica mode fotografirana je u ženskom društvu dok je prolazila središtem Zagreba. Olja je poznata kao velika modna igračica koji se voli igrati modom i slagati kombinacije koje se drugi možda ne bi usudili nositi.

Galerija Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 3 Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 6 Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 5 +3 Olja Vori nosi gležnjače Loriblu

Olja Vori velika je poklonica eklektičnosti kada je o odijevanju riječ pa tako često spaja nespojivo i nosi to na svoj originalan način. I Oljino posljednje modno izdanje u njezinom je prepoznatljivom stilu pa je tako za zagrebačku špicu odjenula dugački kaput leopard uzorka s vezanjem oko struka ispod kojeg se vidjela crna dolčevita, a i obućom koju je izabrala privukla je pažnju.

Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 4 Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Riječ je o gležnjačama ukrašenima kristalima iz trgovine ručno rađene talijanske obuće Loriblu. Efektne niske čizme u rock glam stilu izrađene su od sjajne kože, a u dizajnu se ističu tri remenčića ukrašena velikim kristalima i kamenjem te debeli gumeni potplat. Ovu talijansku obuću bira i Lejla Filipović koja je nosila baršunaste štikle Loriblu.

Olja Vori: Model čizama u koji smo se nepovratno zaljubili zbog Julije Roberts Poster filma Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama +2 Legendarne čizme prodane su na aukciji 2020. godine za 270 tisuća kuna

Stajlingu za šetnju Zagrebom Olja je dodala svjetlucavu torbicu prekrivenu kamenčićima metalik sjaja, kožnate rukavice i crnu šiltericu NY Yankees.

Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 1 Olja Vori pokazala je još jednu odjevnu kombinaciju u svom prepoznatljivom stilu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju