Olja Vori subotnje jutro iskoristila je za šetnju centrom Zagreba, a na zagrebačkoj špici pozornost je i ovaj put privlačila svojom odjevnom kombinacijom.

Galerija Olja Vori Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici - 5 +3 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 7

Olja Vori poznata je, naime, po modnim kombinacijama koje ne prolaze neprimijećeno, a jednu takvu odjenula je i za sunčani početak vikenda.

Nosila je laneno odijelo upečatljive narančaste boje. Gornji dio odijela čin sako ravnog kroja, dok donji do čine lepršave hlače širokih nogavica s pojasom za vezanje oko struka.

Iako je narančasto odijelo bilo kao stvoreno za privlačenje pozornosti, ništa manje pažnje nije privukao bijeli kratki top sa zlatnim detaljima koji je Olja nosila ispod sakoa.

Olja je ispod sakoa nosila kratki bijeli top Olja je ispod sakoa nosila kratki bijeli top (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za jedne od trenutno najpoznatijih i najtraženijih tenisica među zaljubljenicama u modu.

Tenisice Tenisice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Radi se o modelu "Samba" brenda Adidas koji je toliko popularan da se rasproda čim se pojavi na policama trgovina.

Olja Vori: Gležnjače s kristalima zbog kojih je i kaput leopard uzorka ostao u sjeni Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 3 Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 6 Olja Vori u kaputu s leopard uzorkom i gležnjačama s kristalima - 5 +3 Olja Vori nosi gležnjače Loriblu

Baš posebne sandale sa zagrebačke špice mnogim su ženama na listi želja Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +4 Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud

Olja je kombinaciju upotpunila torbicom, ručnim satom i elegantnim nakitom, a svoju dugu kosu oblikovala je u blage valove.

Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju