Savršene obrve san su i cilj mnogih žena. Toliko je različitih tehnika i opcija uređivanja, ali ponekad je uz sve te mogućnosti za dobar rezultat dovoljno imati dobru olovku za obrve.

Ako je suditi prema ocjenama i recenzijama korisnika te količini prodanih olovki, odličnu opciju u svojoj ponudi ima brend e.l.f..

e.l.f., Instant Lift Brow Pencil je precizna olovka za obrve s dvije strane koje vam pomažu da konačni rezultat nakon korištenja budu ravnomjerne, stručno definirane obrve.

e.l.f., Instant Lift Brow Pencil e.l.f., Instant Lift Brow Pencil (Foto: Internetska stranica proizvođača)

S jedne strane proizvoda je kremasta olovka s preciznim vrhom, otporna na razmazivanje. Na drugoj strani je četkica koja pomaže ukrotit i oblikovat dlačice.

Olovka dolazi u više različitih nijansi, a cijena joj je četiri eura.

Olovka dolazi u više različitih nijansi Olovka dolazi u više različitih nijansi (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na Amazonu se ova olovka nalazi na popisu beauty bestselera, a samo u prošlom mjesecu prodano je više od 20 tisuća komada. Oni koji su je kupili, ocijenili su je više od 42 tisuće puta, a prosječna ocjena joj je 4,5/5. U 73 posto slučajeva dobila je čistu peticu.

Ako razmišljate o kupovini, možda vam pomognu i recenzije onih koji su olovku probali:

Sviđa mi se baš sve na ovoj olovci za obrve. Prvo boja, drugo preciznost koju osigurava i treće - vrijednost za novac. Ne možete pogriješiti s ovom olovkom.

Olovka mi se sviđa jer je jednostavna za korištenje, ne treba vam šiljilo, izbor boja je dobar i olovka ostaje na obrvama cijeli dan.

Obožavam ovu olovku. Ima kosi vrh za jednostavno nanošenje, četkica je super. Sigurno ću je ponovno kupiti.

Ovo je najbolja olovka za obrve koju sam probala! Zahvaljujući njoj obrve izgledaju punije i prirodnije. Kao nekome tko je tijekom 90-ih bio lud za supertankim obrvama, ovaj proizvod mi je pomogao vratiti oblik mojih prirodnih obrva. Olovka je postojana cijeli dan, čak i dok plivam. Svaka preporuka!

  Neki novi favoriti: 10 maskara na koje vrijedi obratiti pozornost L’oréal Paris Panorama Maybelline the Falsies Surreal Max Factor 2 in 1 Lash Wow +7 Milani Highly Rated Anti-Gravity

Savršena boja koja vizualno povećava usne, a pristaje svakoj puti Nijansa Pillow Talk Charlotte Tilbury pristaje svim putima Charlotte Tilbury Pillow Talk Orginal, 36 eura Olovka za usne Charlotte Tilbury Pillow Talk, 26 eura +3 Penelope Cruz

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju