Salma Hayek Pinault sa svojim suprugom Françoisem-Henrijem Pinaultom bila je uzvanica na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 održanoj u umjetničkoj galeriji Tate Modern u Londonu. Slavni bračni par fotografiran je po dolasku na reviju držeći se za ruke.

Galerija Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 1 Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 4 Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 5 +4 Salma Hayek nosi sandale neboderke srebrne boje

Salma Hayek pozornost je plijenila u crnoj haljini dužine tik do ispod koljena. Haljina na jedno rame ima naglašen struk te je lagano prozirna na predjelu dekoltea i na rubu, što taj model čini dodatno senzualnim.

Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 5 Salma Hayek u srebrnim sandalama platformama na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu (Foto: Profimedia)

Ženstveno izdanje glumica je podigla sandalama neboderkama srebrne boje s debelom platformom i blok-petom te metalik torbom također srebrne boje.

Opasno visoke srebrne platforme Salma je nosila i za primanje kod francuskog predsjednika Emmanuela Macrona u Elizejskoj palači u Parizu početkom svibnja. Za tu svečanu prigodu spojila ih je s balskom večernjom toaletom tamno crvene boje.

Salma Hayek srebrne platforme nosila je i za primanje kod francuskog predsjednika Emmanuela Macrona Salma Hayek srebrne platforme nosila je i za primanje kod francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (Foto: Profimedia)

Blještava haljina Salme Hayke koja voli figuru u obliku pješčanog sata Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 3 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 1 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 2 +0 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 4

Salma Hayek: Model bikinija u kojem se dobro osjećaju i žene s većim i manjim grudima Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 7 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 4 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 6 +7 Salma Hayek nosi plavo-bijeli bikini brenda Camilla

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju