Salma Hayek uvijek plijeni pozornost svojim odjevnim kombinacijama, a pogotovo kada bira raskošne kreacije za crveni tepih.

Galerija Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 3 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 1 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 2 +0 Salma Hayek s pokćerkom Mathildeom u haljinama ukrašenima šlljokicama

Salma Hayek privlačila je poglede na gala večeri Fondacije Cini koja je održana u Veneciji, a uoči otvaranja 60. po redu Međunarodne umjetničke izložbe u ovom talijanskom gradu.

Za tu svečanu priliku odabrala je plavu haljinu ukrašenu šljokicama i resicama. Odabrala je dugi strukirani model bez naramenica koji voli figuru pješčanog sata.

Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 2 Odvažan izbor haljine za gala večeru koja kombinira šljokice i resice (Foto: Profimedia)

Blještava kreacija nije trebala puno dodataka – tek nekoliko decentnih komada nakita i sandale s visokom platformom otvorenih prstiju i u crnoj boji koje meksička glumica i inače voli nositi u svečanim prilikama.

S obzirom na to da je u Veneciji sinoć temperatura pala na oko 11 Celzijevih stupnjeva, američka se glumica nakon poziranja pred fotografima ramena zaogrnula kratkim sakoom u crnoj boji.

Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 1 Salma Hayek sa suprugom (Foto: Profimedia)

Društvo su joj na večeri pravili suprug Francois-Henri Pinault i 24-godišnja pokćerka Mathilde Pinault.

Salma Hayek: Savršena haljina za figuru u obliku pješčanog sata Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 3 Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 1 Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 4 +0 Salma Hayek

Odvažna haljina zbog koje su se svi pogledi lijepili za zanosnu Salmu Hayek Salma Hayek u Cannesu Salma Hayek (56) Salma Hayek u Cannesu +1 Salma Hayek u Cannesu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju